עבור לתוכן

להרויח כסף קל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם תמשיך עם הדיבורים האלה אתה תורחק בסופו של דבר , אני מציע לך להירגע.

למה אני? >:(

היא התחילה קודם עם הזרע וכל זה...

רק אותי אתה מזהיר? ???

כל הכבוד גבר :xyxthumbs: ( :kopfpatsch:)

פורסם

א. צריך להטיס אותך קיבינימאט כי אתה לא יודע לשלוט בעצמך ותשווה את הפורום למפגש, זה בדיוק כאילו היית אומר את הדברים האלה מול כולם במפגש !

ב. אתה סוטה.

ג. זאת הטרדה מינית לכל דבר, יהיה חכם אם תתנצל, תמחק את ההודעה שלך ותתפלל לבודהה שלא תורחק ואולי תזומן לחקירה על הטרדה מינית.

ד. כותבים צמאה ולא צמעה אם כבר! (ואתה לא היחיד בשכבת הגילאים 10-16 שכותב עם שגיאות כל כך גסות מה שמדאיג אותי מאוד!).

מעבר לכך, רק אחד מכל 80 בני אדם מתאים לתרומת זרע.

לאחר בדיקות קפדניות (היסטוריית מחלות במשפחה, נתונים פיזיולגיים וכו') מתבצעת ספירת זרע (רמת תאי זרע לעומת כמות נוזל).

עכשיו בכלליות לנושא, שיטות להרויח כסף קל קיימות בכל העולם, לפעמים זאת רמאות לפעמים באמת זה כסף קל, אבל גם קטן מאוד ועל חשבון העבודה שלכם או של המחשב שלכם לצורך העניין אותם יחצ"נים מתעשרים.

ישנן שיטות אחרות בארצות אחרות שבהן אפשר למכור דם, אם כבר יש לי הזדמנות לשבח את הדת היהודית אז אני אעשה זאת בשמחה! ביהדות הדבר אסור בהחלט. מותר רק לתרום דם שזאת פעולה שנעשית ע"מ להציל חיים.

זרע מותר למכור ובאמת מקבלים על זה דיי הרבה כסף אבל מותר לתרום לא יותר מ"שוט" אחד לחודשיים וגם זה תלוי בביקוש.

פורסם

א. צריך להטיס אותך קיבינימאט כי אתה לא יודע לשלוט בעצמך ותשווה את הפורום למפגש, זה בדיוק כאילו היית אומר את הדברים האלה מול כולם במפגש !

ב. אתה סוטה.

ג. זאת הטרדה מינית לכל דבר, יהיה חכם אם תתנצל, תמחק את ההודעה שלך ותתפלל לבודהה שלא תורחק ואולי תזומן לחקירה על הטרדה מינית.

ד. כותבים צמאה ולא צמעה אם כבר! (ואתה לא היחיד בשכבת הגילאים 10-16 שכותב עם שגיאות כל כך גסות מה שמדאיג אותי מאוד!).

מעבר לכך, רק אחד מכל 80 בני אדם מתאים לתרומת זרע.

לאחר בדיקות קפדניות (היסטוריית מחלות במשפחה, נתונים פיזיולגיים וכו') מתבצעת ספירת זרע (רמת תאי זרע לעומת כמות נוזל).

עכשיו בכלליות לנושא, שיטות להרויח כסף קל קיימות בכל העולם, לפעמים זאת רמאות לפעמים באמת זה כסף קל, אבל גם קטן מאוד ועל חשבון העבודה שלכם או של המחשב שלכם לצורך העניין אותם יחצ"נים מתעשרים.

ישנן שיטות אחרות בארצות אחרות שבהן אפשר למכור דם, אם כבר יש לי הזדמנות לשבח את הדת היהודית אז אני אעשה זאת בשמחה! ביהדות הדבר אסור בהחלט. מותר רק לתרום דם שזאת פעולה שנעשית ע"מ להציל חיים.

זרע מותר למכור ובאמת מקבלים על זה דיי הרבה כסף אבל מותר לתרום לא יותר מ"שוט" אחד לחודשיים וגם זה תלוי בביקוש.

צודק במאה אחוז :xyxthumbs:

פורסם

אם תמשיך עם הדיבורים האלה אתה תורחק בסופו של דבר , אני מציע לך להירגע.

אני לא מבין מה התנפלתם עליו!! :pissed:

הוא רק הגיב בחזרה לתגובה שלה ואתם כבר עשיתם אותו סוטה :s07::bash::kopfpatsch:

merrymoon יכולה להגיב בעצמה ולא צריכה מישהו אחר שידבר במקומה ובכלל שהכל פה בהומור וmilk לקחת את זה ללב קצת יותר מידי

האיומים האלו ממש לא במקום.

פורסם

אני לא מבין מה התנפלתם עליו!!  :pissed:

בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מחדלים שנראים לי חמורים והתנהגות לא מוסרית וכל מיני דברים דומים. הדברים האלה מבאסים אותי, אבל בסך הכל - עשב שוטה.

מה שבאמת מעצבן אותי זה שאחר כך בא האספסוף ומסכים עם כל הדברים האלה ומעודד אותם *שיעול* הציטוט מעליי *ציטוט*.

אני חושב שהתגובה של DjX הייתה בלתי הולמת לחלוטין, HWZone הינה קהילה מהמכובדות בארץ ואין מקום להערות סקסיסטיות ושובוניסטיות כלפי חברי הפורום. אין שום טעם בלשאול חברת פורום אם היא מעוניינת בזרע שלך חוץ מהטרדה מינית (ואני לא מאיים אם אתה תוהה) אלא אם אתה ילד בן 12 שפשוט שמע בדיחה חדשה על שפיך וכבר מתתתת לספר לנו. בקיצור, למורת רוחי - אין לי כוחות של Moderator בפורום האלה, אבל אם היו לי הייתי דואג שתטופל במלוא החומרה - כפי שאני בטוח שרוב חברי הפורום מייחלים.

Merrymoon חברה ותיקה ומשקיעה בפורומים שלנו ואני לא חושב שאנו צריכים לעמוד על שלה ולתמוך בה נגד ההטרדות, וביחוד בפורום - כיוון שאננו רוצים שהפורומים האלה יהוו במה לנשים וגברים ואחד - לא לגברים ולילדים בני 12 (או בגיל - או מנטלית, במקרה שלך כנראה).

אני באופן אישי הייתי מציעה להשעות אותך למען יראו ויראו, כיוון שזה ידוע שהרמה של הפורום מדרדרת (לפי הדיונים ב'על האתר והפורום') וכצעד ראשון להשבת האיכותTM ב-HWzone.

שפשוף נעים!

פורסם

ואילו שגיאות כתיב, בחיי...  ::)

צמאה רושמים עם "א" ולא עם "ע" יא אימביציל.

ומאיפה הרעיון של לשתות נוזלי גוף?! זה מה שמלמדים אותך בבית?

פורסם

אני לא מבין מה התנפלתם עליו!! :pissed:

הוא רק הגיב בחזרה לתגובה שלה ואתם כבר עשיתם אותו סוטה :s07::bash::kopfpatsch:

merrymoon יכולה להגיב בעצמה ולא צריכה מישהו אחר שידבר במקומה ובכלל שהכל פה בהומור וmilk לקחת את זה ללב קצת יותר מידי

כמו שאתה יודע(או אולי לא) יש דרך וסגנון להתבטא בפורום , דיבורים כאלו לא מקובלים כאן.

ואני לא דיברתי במקום או בשביל Merrymoon , תסמוך עליי שהיא יודעת לדבר והיא לא צריכה את העזרה של אף אחד.

שיהיה בהומור לא איכפת לי , אבל יש גבול להומור הזה.

מילים כאלו לא מתאימות לכאן ורק מורידות מהרמה פה.

ואיזה סיבה בדיוק יש לי לקחת את זה ללב?

האיומים האלה עוזרים לשמור כאן על הסדר.

**עוד דבר קטן: Djx יכול להגיב בעצמו ולא צריך מישהו שידבר במקומו.

פורסם

טוב, מספיק עם זה. הת'רד הזה הדרדר לגמרי ואני לא רואה סיבה להשאיר אותו פתוח.

ורק בשביל הרקורד: כל אזהרה שהביאו כאן מוצדקת לחלוטין ונתמכת ע"י כל צוות ההנהלה. אני מציע למי שהוזהר לקחת את זה לתשומת ליבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים