עבור לתוכן

היום שאחרי מחר מגיע ?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ .

מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר?

האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים

מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף.

מה אתם אומרים ?

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שעד שזה יקרה אם יקרה את כבר לא תחיה

פורסם
  • מחבר

אבל זה נראה כאילו זה מתחיל להגיע לא ? אני זוכר שהחורף שעבר גם היה קפוא אבל לא ככה ,וכול שנה הקור גובר .

פורסם

כן אהל כמו שאני מבין את זה התהליך עצמו אטי וזה יכול לקחת מאות או עשרות שנים לא?

פורסם
  • מחבר

נכון אבל אנחנו כבר עשרות שנים הורסים את מערכת האוזון ובכך מעלים את טמפ' כדור הארץ

פורסם

לפי מיטב ידעתי עידן הקרח האחרון היה לפני 2000 שנה... אז אלפי שנים זה לא יקח... זה צריך לקחת פחות.. הרבה פחות.. עד שיהיה שוב עידן קרח..

פורסם

מה אתם דואגים מה יהיה מחרתיים (היו שאחרי מחר)? אם יהיה עידן קרח, נכין ארטיקים תוצרת בית!

פורסם

עזוב ארטיקים ... נוכל לעשות OC מטורף ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן הא? המעבד שלי על 40 מעלות מאמץ 30 מנוחה מטורף לגמרי לא ?

פורסם

רק נהיה קצת קר מתחילים להשתגע.

אותו חרטא שהיה עם הארבה. אפילו לא הגיעו לתל אביב המעפנים האלה. אני וחבר שלי תכננו להכין לנו פיצה ארבה והם הרסו לנו תתוכניות :pissed:

פורסם

^^^

בדיוק מה שבאתי להגיד!

נהיה קצת קר פתאום נכנסים ללחץ

יש מדינות שיש כזו טמפרטורה ביום טוב!

שום עידן קרח, אני מקווה (?) חחח

אבל דוגרי בקיץ בפינלנד ובמוסקבה לפעמים יש כאלה טמפרטורות.

פורסם

איזה מושפעים יו... חחח תרגעו... כבר היו לנו חורפים יותר קרים... זה לא כל-כך נורא....

וגם אם זה יגיע אז לא לדור שלנו לפחות....

פורסם

אז לא יהיו ארטיקים וOC מטורף??? :-\

פורסם
  • מחבר

לכלכתה אבך דווקאה איפו שאני גר בהרצליה קפוא!!!!!!!

פורסם

באמת יחסית לארץ אנחנו עוברים ימים מאוד מאוד קרים, אבל בעיקרון זה כלום לעומת מה שהולך בארצות אחרות, פה זה יחסית כלום, כל חורף יש תקופה שהיא ממש קרה ואין מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים