פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים Aural Planet - Hydropoetry Cathedral פשוט יופי של דבר! :xyxthumbs: הווקאלז בכלל מכחידים ת'קטע, למרות שהם קצרים יחסית.
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים אם כבר מדברים על שירים, מישהו יודע איך קוראים לשיר שבפיזמון (נראה לי) הוא שר משהו כמו "נה נה נה נה נה נה יאי"משהו כזה ???
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים אלי אתה מתכוון לthe underdog project - remember אני חייב לציין שממש לא אהבתי את הדבר הזה! זה אשכרה [glow=red,2,300]רעש[/glow]. לMות שמן, לMות מאושר - I'm loving it! אתה באמת משוגע פשוט הייתי חייב להגיב לזה מתישהוא!
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר אתה באמת משוגע פשוט הייתי חייב להגיב לזה מתישהוא! כמו שלא הבנת את הקטע המשובח הזה, לא ציפיתי שתבין גם דברים אחרים. 8)
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים קטע בהחלט שווה שמיעה חוזרת אם אפשר להציע משהו נחמד ----love reprise - senaliזה אמבייאנט עם נגיעוות הודיות פלוס פלוס משהו אקסטרה אקסטרה
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר אוו, בנאדם שמבין עניין, כן יירבו כמותו בזון. את הקטע שציינת אני מכיר, מ-ע-ו-ל-ה. יצא לי לשמוע את הסט היום בלילה : Healer - Higher Grounds 75 דקות של צ'יל מעייףףףףףף, פשוט דבר מדהים, מומלץ לכולם!!!
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים קודם כל אני רוצה לומר שאולי זה הזמן שיהיה כאן (בפורום) גם אשכול של מוזיקה בכלל (אלקטרונית בפרט)!. ולגבי הסט שציינת אני לא כל כך מכיר את החברה האלו אני רק יודע שהאלבום הקודם שלהם הוא הצלחה לא קטנה בסצנת האמביאנט ואני כן כמו רבים אחרים שייך כולי לספינה השחורה של המשפחה והמבין יבין !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.