פורסם 2002 ביוני 1723 שנים אני חושב שמודם כבלים הוא עובד כמו ראוטר כבר .... לא ?אני חושב שלא צריך שום ראוטר נוסף .
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים וואהו איך אתם מבלבלים את השכל !!! מודם כבלים אינו מתפקד כ- Router במיוחד לא ה- RCA הפשוט .מי שצריך לשתף כבלים צריך Router אני שמתי את עיני למול ה- Router של Edimax שעולה בסביסות 140 דולר , הגירסה עם Switch ל- 4 פורטים נוספים . אני מתכוון לקנות את ה- Router יותר מאוחר , אבל לפי מה שביררתי הוא אכן מתאים לקישור אינטרנט ביתי ושיתוף מחשבים נוספים. שים לב אפילו אם כתוב שזה Adsl router תשאל את החברה בחנות ותברר סופית לגבי המוצר .
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים לא יודע מה איתכם אבל המודם כבלים שלי 3COM הוא כן ROUTERאני יכול לחבר אליו 3 מחשביםיש כזה דבר שנקרא MAXCPE זה משהו שהספק מגדיר וזה קובע את כמות המחשבים שהמודם יצם להם איפי ויתן להם אפשרות לגשלוש דרכוקיצר מת"ב נותנים MAXCPE של 3
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים לא יודע מה איתכם אבל המודם כבלים שלי 3COM הוא כן ROUTERאני יכול לחבר אליו 3 מחשבים זה שאתה יכול לחבר אליו עד שלושה מחשבים לא הופך אותו לראוטר. כל hub פשוט מאפשר לחבר אליו מספר מחשבים כמספר הפורטים שלו, אז מה גם הוא נחשב לראוטר?
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים בעיקרון כדי שהוא יהיה ראוטר מספיק שיתפקד כשרת DHCP על זה אפשר גם להוסיף פיירוול NAT ופרוקסי אני קניתי נתב של USR במחיר של 200 דולר בפלונטר ואני נהנה מכל רגע הוא מאפשר לי לבצע CLONE MAC ADDRESוככה המודם חושב שהוא מחובר למחשב שהטכנאי חיבר אותו אבל בעצם הוא מחובר לראוטרהיום כמעט על נתב שאתה מסוגל לקנות יעבוד בשבילך לכן חשוב יותר שיהיו לו עוד אופציות כמו פרוקסי או שרת מדפסתבמקרה ה USR הוא גם שרת מדפסת ולכן בחרתי בו אבל שמעתי ש EDIMAX מעולים
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים בעיקרון כדי שהוא יהיה ראוטר מספיק שיתפקד כשרת DHCPלא.בכדי שמוצר יוגדר כראוטר הוא צריך להכיר פרוטוקולי ניתוב כגון RIP, RIP2, EIGRP, OSPF, ISIS וכו'.זה שהוא יודע לשמש כשרת DHCP לא מגדיר אותו כראוטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.