פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים בואו נראה... את תחילת החג העברתי ביחידה (עוד שבת), יצאתי מהיחידה בבוקר יום ראשון ב 7:40. הייתי טיפה בבית ואז הלכתי להחליף את אמא בלוינשטיין ("כן, אבא עדיין בלוינשטיין מוכתר!"). חזרתי הביתה, פי3ו3יה באטרף אל תוך הלילה. בוקר יום שני, מתעורר באיזה 11:00 ככה, פי3ו3יה אל תוך הערב. בוקר יום שלישי, קצת שבירת שיגרה... נסעתי לבית של חבר שמתגורר לו בשקט בשקט בבית-דגן, שם נפגשנו עם עוד מס' חבר'ה מהיחידה לעל-האש. ראו ת'ראד - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98155.0 חזרתי הביתה, פי3ו3יה אל תוך הערב. בוקר יום רביעי (aka... today), מתעורר ב 12:35, עוד מעט יוצא לסידורים... בערב, כפי שהינכם כבר יודעים... פי3ו3יה. או שבעצם נדחה אותה לשעה מאוחרת יותר ונצא להפליג עם חבר שחזר משבועיים בארז. המשך חנוכה מחוזקת לכולם.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים סבבה, אני היה לי יום הולדת לפני כמה ימים, והיתי עם המשפחה, נסעתי עם ח'ברה ,ובקיצור הייה ככה
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים בואו נראה... עבדתי. עבדתי. עבדתי. הלכתי למפגש. ראיתי שרק 2. עבדתי. עבדתי. אה, כן, עבדתי, ואיך יכולתי לשכוח... עבדתי!
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים עבודה זה בהחלט לא כלום, זה חשוב ,עצמאות ועוד הרבה דברים.מי שמשקיע = :biggthumpup:מי שלא= :alcoholic:
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים 20 לשעה ובונוסים לא נשמע לי כמו כלום... Work hard, party hard. אם ירד לי הסכום על הלימודים בזמן אני מקווה לקפוץ ליומיים-שלושה של חגיגות השנה החדשה באירופה. אם לא, אז אני פשוט לא אצא מהפאב במשך 3 ימים רצופים. :alcoholic: אני עובדת בחנות אז זה הזמן הכי טוב להרוויח כסף - עכשיו קונים מתנות לחנוכה, לחג המולד ולשנה האזרחית החדשה, שלא לדבר על אבזרים ושטויות. להתבטל בעונה הזאת נשמע לי הפסד.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים תיאוריה מפגש פורום סיקור X-Cite חברים סרט אצלי עם חברים מסעדה עם חברים ובבית מול המחשב.. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.