עבור לתוכן

בדרך לניתוק הטיפקום אינפו בסלקום, נתקלתי באיש די ממורמר...

Featured Replies

פורסם

השיחה הולכת כדילקמן :

Salesmun - "במה אפשר לעזור..?"

אני -"צהריים טובים, טיפקום!" (השעה 10:30)

"צהריים..."

"שומע, ילדון, בנוגע לטיפקום שלי... (בקול באס עבה במיוחד, יורדים לי 15 הרצים כשאני מתעורר)"

:screwy: "ילדון..."

"קיצר, לפני שבועיים קיבלתי למכשיר הודעה עליזה משו, המבשרת על כך שזכיתי לשירות טיפקום למשך חודשיים!! ומאז אני מקבל 49023784902384 הודעות מהדרעק הזה ביום, גם באמצע הלילה וזה מצייק!"

"שניה... אמצע הלילה זה לא אנחנו".

"זה כן אתם, ההודעה פותחת בטיפקום : סנאי שאיגזז אלפקה הבוקר במחסום ארז עורר חשד..." וכו'..

"או.קיי... תגיד, יש לך במקרה עבודה בשבילי?"

(אני אוחז את עצמי שלא לצחוק)

"מה... זהו?!"

"כן... היום זה היום האחרון שלי"

"אין לך איזה משו...?"

"לא, לא ממש..."

"יבוטל אחרי 24 שעות, יום טוב... בטוח שאין לך משו בשבילי, אם יהיה לך משו תודיע לי?!"

"המממ... מקווה שיהיה בסדר, ילדון, יום איכותי ובהצלחה!"

"תודה, יום טוב".

קצת ביעס אותי הילדון... The world out there... גורם לי לתהות עד כמה פשוט יהיה להשתלב בנתיב האזרחי. דווקא עבודות Entry בסגנון שלו די קורצות לי - טלמרקטינג, תמיכה... :nixweiss:

פורסם

עבודה בטלמרקטינג/תמיכה בטלפון זו עבודה לא כ"כ כיפית...

מלא ישראלים מעצבנים שחושבים שמגיע להם הכל כל הזמן מציקים וצועקים, וזה פשוט לא כיף.

תאמין לי.. הייתי תומך טכני של ברק בחופש הגדול, והקטע הכי כיף שהיה בעבודה שם היה כשאין טלפונים...

פורסם

אוהו כמה שאני מסכים עם האמירה הזאת... אנשים חושבים שהם קנו איזה מדפסת ב-500 שקל אז הם קנו אותך ואת אימא שלך ביחד.

פורסם

לעבוד עם לקוחות טלפונית בדר"כ זה לא משהו בלשון המעטה...

אם תשיג עבודה בעבודה עם לקוחות פנימיים זה טוב (לקוחות פנימיים - הקשר בתוך הארגון ועם נציגים מארגונים אחרים).

בהצלחה ! :xyxthumbs:

פורסם

עבודה בטלמרקטינג/תמיכה בטלפון זו עבודה לא כ"כ כיפית...

מלא ישראלים מעצבנים שחושבים שמגיע להם הכל כל הזמן מציקים וצועקים, וזה פשוט לא כיף.

תאמין לי.. הייתי תומך טכני של ברק בחופש הגדול, והקטע הכי כיף שהיה בעבודה שם היה כשאין טלפונים...

אני חושב שכמעט בכל מקום הקטע הכי כיפי בעבודה זה כשאין עבודה.. (זה מה שאתה אומר פה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים