פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אתה יודע איזה כוח שאיבה יש למזגן? פי מיליון מהמאוורר שלך, תשים לו רשת מזגן אתה תחנוק את האמא שלו...
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים לא שווה את העצביםעדיף כבר לקנות קומפרסור וזהופעם בשבועיים לעשות אוויר ויאללהנקווה שמישהו ימצא איזה משהו כבר
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים ניתן לאלתר משהו יש כמה אפשרויות : גרביון רשת חלונות פשוטה (אבל לא כל כך אסטטי) רשת מזגנים (כמו שהצעת) סנו רב מגבת כמו במדריך באתר לא מומלץ מהסיבות שכבר נאמרו ויש את הדבר הזה שמדביקים לחלון של האוטו שישמש כוילון מהשמש ואני מתכוון לזה: במקרה היום הכנתי ממנו מאוורר יוצא קצת מדנדל אבל חפיף ... מחר אני אשפר אותו קצת הוא נראה מושלם לתפקיד הנה התוצאה: מקווה שעזרתי ובהצלחה עידו
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים למי שיש גרביון ספר (לא, אני באמת לא רוצה לדעת מאיפה יש לכם...) אז גם זה יכול להוות רשת לא רעה.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים וואי אדיר אולי עוד נרים פה מדריך ונעשה טובה לכל מי שקורא באתר הזההמדינה מוכת החולות והאבק הזאת יכולה להרוג לך את המחשב ולגרום למאווררים להרעיש כמו לא יודע מהעדכן איך יוצא עם הרשת של האוטו ואם המחשב מתחמם או שהמאווררים מתחילים להתאמץיש לי ברכב גם כמה כאלה שאני לא משתמש בהם ככה שאם זה הולך טוב אז פתרת צרה שיש להמון ישראליםואם כבר גרביון אז להשתמש בגרביון בהיר לראות מתי הוא מתלכלך ולדעת מתי לזרוק/לשטוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.