פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים במקרה תפסתי את זה...האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!).לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר אחלה תשובה...בוא תסביר מה הטכנאים עושים איתה,אולי אפשר לנצל את זה.וד"א יש שם גם יציאת com גם היא לטכנאים?אני חושב שיכול לצאת משהו מהיציאות המוזרות האלו.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אני לא יודע בדיוק מה הם עושים איתה כי אני לא טכנאיאני מניח שהם מחברים ליציאה הזאת מחשיר דיאגנוסטיקה או משהו כזה
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים לדעתי, לא יוצא שום מסר שימושי מהחיבורים האלו. יש פונקציות לוגים שניתן מבחינת חומרה לממש, אך החליטו שלא לממש אותם. לכן מעשית החיבורים האלו הם כלום.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר ח"ח*גוגול למי שמצליח לתת לינק למדריך פריצה לעסק,אני בטוח שאפשר לעשות עם זה משהו!
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים לממירי סאמסונג, יש כרטיס אופציה לכרטיס TV מובנה, שיעביר תמונה למחשב בעזרת USB2.0.HOT בחרה שלא לאפשר את האופציה הזאת ללקוחותיה, כך שכנראה שפורט הUSB הוא פורט מת, בדיוק כמו כניסת הLAN בIC7.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אני 90% בטוח שהusb הזה הוא לשליטה על הערוצים.עם דרייברים נכונים ותוכנה נכונה אפשר לשלוט בערוצים מהמחשב.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר יש כרטיסי טלויזיה חיצוניים המתחבים למחשב ב-USB אוי יופי!!! יפה יפה,לשם כולנו שואפים...לקנות אחד... מישהו מכיר איזו תכנה שתתאים\דרייבר?אני מת שזה יצא לפועל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.