פורסם 2002 ביוני 1623 שנים אהלן אנשים, פירמטתי לפני שבוע בערך, התקנתי XP והכל נראה בסדר . כשבאתי לצרוב ( צורב Ricoh 12x10x32x MP7125A ), הנרו ( או ליתר דיוק... המערכת ) לא זיהה את הדיסק שהיה בצורב שלי . :-/ טוף, אז הורדתי מהאתר של Ricoh את ה firmware הכי מעודכן, עשיתי ריסטרט - עדיין לא עבד . הורדתי כל מיני עידכונים ללוח אם שלי ( AOpen ) ו... לא הלך . ניסיתי הכל, פתחתי את המארז , ( למרות שאין לי ידע רב בתחום ) וראיתי שהחיבורים שם די בסדר... :-[ ו.. רק שתבינו... זה צורב שלא היו לו בעיות בכלל, דקה לפני הפירמוט צרבתי איתו והכל הלך מעולה, רק אחרי הפירמוט... משהו השתבש . אודה לכם אם תעזרו לי .
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים ניסיתי הכל, פתחתי את המעבד , ( למרות שאין לי ידע רב בתחום ) וראיתי שהחיבורים שם די בסדר... :-[פתחת את המעבד???אוקיי...ניסית להתקין את הגירסה הכי חדשה של נרו?
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים מחבר כן, התקנתי את הגירסה הכי חדשה ( האקספרס הזה.. ) .בכל מקרה, גם דרך הווינדוס אי אפשר לצרוב, אז אני לא חושב שזה קשור לנרו . ???
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מה הוא עושה כשהוא לא מזהה את הדיסק?המנורה מתחילה להבהב מהר ומתחיל לתקוע את המחשב עד שאתה מוציא את הדיסק?
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר מה הוא עושה כשהוא לא מזהה את הדיסק? המנורה מתחילה להבהב מהר ומתחיל לתקוע את המחשב עד שאתה מוציא את הדיסק? אני מכניס דיסק, הנורה מאירה לכמה שניות ואז מפסיקה . לא תוקע שום דבר... פשוט לא קורה כלום !
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים תנסה סתם לצרוב איזה RW עם קלון CD ליראות שהצורב עדיין פועל אם זה מצליח זה בעיה בתוכנה אם הצריבה גם נידפקת אז או שהצורב לא מחובר טוב או שהצורב פשוט קיבל שבץ נ.ב תנסה סתם לקרא איתו דיסק
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מחבר תנסה סתם לצרוב איזה RW עם קלון CD ליראות שהצורב עדיין פועל אם זה מצליח זה בעיה בתוכנה אם הצריבה גם נידפקת אז או שהצורב לא מחובר טוב או שהצורב פשוט קיבל שבץ נ.ב תנסה סתם לקרא איתו דיסקלא מזהה שום דיסק, לא משנה עם איזה תוכנה .
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים יש לי את הצורב הזה!ואני גם חייב לציין שלי קרתה גם הבעייה הזאת פתאום מכניסים דיסק והוא לא קורא.טוב מה שעשיתי לקחתי דיסק הכנסתי לכונן פתחי את הדלת של הכונן אלף פעמים וסגרתי אותה מיליון פעם (עם הדיסק)ובסוף זה הצליח לקרוא את הדיסק אני נשבע לך!זה מה שתעשה!
פורסם 2002 ביוני 2223 שנים תוריד עידכון מהאתר של microsoft ואני מקווה שזה ייפתור לך ת'בעיהstart> windows update .בהצלחהיאיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.