עבור לתוכן

מכונת משחקים כמו שיש בספייסים.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת כמה עולה כזאת מכונה , אני מדבר על מכונה עם כסה , דוושות - גז , ברקס ולא חובה אבל מאוד רצוי קלאט'ש. וכמובן הילוכים..

נגיד שיש לי את המכונה.. זה בעצם סתם מחשב רגיל נכון ? אני יכול להתקין כל מיני משחקים שאני בוחר ושתומכים בזה ?

ואיפה בכלל קונים דברים כאלה.

תודה.

פורסם

תבנה לבד

פורסם
  • מחבר

אחלה תגובה.. ::)

אם אין לך מושג אל תגיב. ואם אתה כבר אומר תבנה לבד , לפחות במינימום תביא איזה לינק של מדריך לבנייה של כזה דבר.

אז אם אין לך מה להגיד אתה לא חייב להגיב אתה יודע. כי אין לזה תועלת.

אני במקום מנהל הייתי מחוק כזה דבר.

פורסם

אתה לוקח חתיכות של ארון ישן\עץ ואז אתה מנסר לפי המידות קונה או בונה כיסא שיהיה מתאים אתה שם בתוך מה שבנית את המחשב קונה הגה עם הילוכים והכל שם כמה רמקולים וזהו הינה לך מה שרצית אלה אם יש לך את כל מה שדרוש לזה...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר. אבל אני לא בדיוק מאלה שיבנו את זה.. וגם אין לי כל כך את החלקים.

בגוגל גם חיפשתי ולא כל כך מצאתי , כנראה אני לא יודע בדיוק מה לחפש.

בכל מקרה רציתי לדעת איזה מחיר או חנות , משהו..

לקבל בכלל פרופורציות כמה כזה מוכן עולה.

פורסם

מכונות אלו יקרות מאוד... באמת עדיף לך לבנות. זה הרי לא מחשב מאוד חזק שם.

הנה לינק שנראה לי הרבה שכחו ממנו, וזה אפילו פה בזון :)

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=arcadeproject

פורסם
  • מחבר

דווקא קראתי אותו. אחלה מדריך ואחלה מכונה הוא בנה.

אבל אני מדבר על משהו קצת שונה. כי אם אני יעשה את לבד אני ממש אצטרך מדריך 1:1 בדיוק מה לעשות.

וגם לדעת מראש כמה הדבר הספציפי הזה הולך לעלות לי.

כי הכסף די חשוב אצלי. הוא בא ממני..

פורסם

חפש ב-EBAY

פורסם

איפה אתה גר אם אתה גר קרוב אני יוכל לעזור לך אם תרצה יש לי כמעט את כל הכלים הדרושים לגוף...

ואולי יש לך ארון יש תוכל לקחת משם וכמה כסף אתה רוצהלהשקיע על הדבר הזה? ולא בערך בדיוק כמה?

פורסם

גבר תגיד משעמם לך?

פורסם
  • מחבר

איפה אתה גר אם אתה גר קרוב אני יוכל לעזור לך אם תרצה יש לי כמעט את כל הכלים הדרושים לגוף...

ואולי יש לך ארון יש תוכל לקחת משם וכמה כסף אתה רוצהלהשקיע על הדבר הזה? ולא בערך בדיוק כמה?

טוב באמת תודה לך על ההצעה , אבל אחרי בירורים וחיפוש ראיתי שזה ממש דבר יקר שבקלות מגיע 1500$. כסף שאין לי כרגע וגם אני לא מוכן להשקיע כזה סכום. חשבתי יותר בכיוון של 1500 שקל גג 2000 , כי חשבתי שזה כולה מחשב מאפן עם קופסה מעץ שיראה גדול. מסתבר שזה יותר. תודה בכל מקרה.

גבר תגיד משעמם לך?

איך זה בדיוק קשור אני לא כל כך מבין.

אבל מה שבטוח שלכולנו ולכל בן אדם בעולם הזה יש רגעים משמעמים. בדיוק כמו שאתה עשית כרגע , כאילו מה היה לך עד כדי כך משעמם אז נכנסת לפורום מפגר ועוד פורום כללי (זאת אומרת שאתה בכלל לא יודע מה אתה מחפש אלא נכנס כדי לראות אולי! משהו מעניין) כדי להעביר את הזמן שלך כי הרי אין לך כנראה משהו יותר טוב לעשות ועוד אתה מבזבז את הזמן שלך בלכתוב הערות כאלה מפגרות.. ?!

ולי משמעם. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים