עבור לתוכן

חנויות לקניית דיסקים לצריבה.

Featured Replies

פורסם

אני פותח פה ת'רד כמו שנפתח בטכנו...

תרשמו כאן את החנויות (טלפונים,כתובות, אתר אינטרנט) של החנויות בהם אתם קונים את הדיסקים..

ככה נמצא את המקומות הכי זולים.

פורסם

הום סנטר

קונים אריזה של 25 דיסקים באים אליהם אומרים שזה "לא טוב" הם מביאים לך זיכוי והם לא שמים לב שאתה לוקח את הדיסקים ה"לא טובים" הביתה (פראיירים)

פורסם

הום סנטר

קונים אריזה של 25 דיסקים באים אליהם אומרים שזה "לא טוב" הם מביאים לך זיכוי והם לא שמים לב שאתה לוקח את הדיסקים ה"לא טובים" הביתה (פראיירים)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני הולך להום סנטר ;D ;D ;D

LOL :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא יפה לגנוב...

קצת יושר אנשים :bash:

פורסם

גם אני לא בעד גניבה כתופעה, אבל אני לא מאמין שיש מישהו חף מפשע...

אבל להתפאר בכך?!

פורסם

הייתי ממליץ על האתר משרדיה , יש להם מחירים די טובים לדיסק ולכמות גדולה זה מאוד משתלם, קניתי מהם די הרב והדיסקים די טובים

ולא עשו לי שום בעיות.

אתר משרדיה

פורסם

לא הבנתי למה הדיסקים כל כך זולים.

עכשיו אני מבין זה כי הם תומכים רק X16

כמה עולים הדיסקים X24????

פורסם

אני קניתי לא מזמן בדיוטי פרי....

50 דיסקים של 700 X24 של SKY

משהו כמו 90 שקל יצא לי בסוף בזמנים הטובים של $=4.5 זה היה בערך שקל שמונים לדיסק....

לא עשו לי בעיות בכלל חוץ משניים שמישהו בעט בהם אבל אני לא חושב שדיסקים אחרים היו שורדים את זה...

זה יוצא פחות משני שקל לדיסק וזה משתלם לדעתי...

חשבתם פעם על זה שדיסק עולה פחות מקלטת טייפ??....

פורסם

90 ש"ח ל 50 דיסקים???

קצת הרבה לא?

יש דיסקים של ACER (BENQ) שהם אל פחות טובים ועלים איזה 1.5 לדיסק

פורסם

רק תגיד איפה.... ;D

אני באמת קצת במחסור בדיסקים.... ואני לא מתכנן חו"ל בקרוב בשביל דיוטי פרי אז....

אני באמת מחפש איפה לקנות כי שילוב של צורב עם ADSL זה מפלצת שאוכלת דיסקים בכמויות ובקצב שאתם לא תאמינו....

פורסם

זה די קבוע, כמו שאני ממליץ על חלקי מחשב:

לזיגזג יש דיסקים מעולים של BENQ:

www.zigzag2000.co.il

לפלונטר יש דיסקים מעולים של XEO שהם ממש טובים, עם מחירים ממש ברצפה בשביל דיסקים לצריבה, והכל נמצא אצלהם במלאי. יש להם מגוון רחב מאוד של דיסקים, שחורים, כסופים, ירוקים כל מה שמחפשים. יש להם אפילו דילים טובים על דיסקים לצריבה של ממורקס.

פורסם

זה די קבוע, כמו שאני ממליץ על חלקי מחשב:

לזיגזג יש דיסקים מעולים של BENQ:

www.zigzag2000.co.il

לפלונטר יש דיסקים מעולים של XEO שהם ממש טובים, עם מחירים ממש ברצפה בשביל דיסקים לצריבה, והכל נמצא אצלהם במלאי. יש להם מגוון רחב מאוד של דיסקים, שחורים, כסופים, ירוקים כל מה שמחפשים. יש להם אפילו דילים טובים על דיסקים לצריבה של ממורקס.

ואיך המדיות האלה באמינות?(פרט בבקשה על כול סוג שידוע לך על אמינות המדיות לאורך זמן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים