פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים שלום כולם יש לי 350 דולר ואני רוצהל קנות איתם אונזניות , אמקס 510 , ופאנק עכשיו אני לא מצליח לראות איך אני בוחר לשלוח לישראל אם אפשר אז לרשום אם אי אפשר אז אפשר בבקשה לינק לחנות ששולחת מוצרים לארץ ויש להם את המוצרים שרשמתי למלעה במלאי ? גם כן אין אני משלם להם כרטיס אשרי ? רצוי גם כן חנות שהתנסתם איתם תודה!
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים : אם היית משתמש באופציית החיפוש, היית מגלה ששאלו את זה הרבה פעמים לפניך וכנראה שעדיין לא מצאו לזה תשובה... סורי :-\
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר חישפתי וחוץ מגב טאק שאין להם את המוצרים שבקקשתי אין אף חנות שעושה משלוחים לארץ
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים כנראה כי אף אחד פה בפורום לא מצא (או בכלל מחפש) חנות כזו... בכל מקרה, תבדוק עם MUSTOP או EZBUYUS, נראה לי כל לא תהיה בעיה להזמין דרכם.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים אני רשום בMUSTOP עכשיו שלחתי להם אימייל אם אני יכול להשתמש בכתובת שנתנו לי לקנייה דרך Neweggנראה יום ראשון מה הם אומרים.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר קישור לחנות ? ולא הבנתי מה הם עושים את משלם להם ? והם מזינים תמוצרים ושלוחים לך ?אז זה יוצא יקר
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים אתה מזמין את המוצר מהחנות שאתה רוצה ומבצע את המשלוח לסניף של mustop.mustop שולחים לך את המוצר לארץ (בתוספת תשלום) וכמובן שזה עובר דרך המכס.ככה אתה יכול להזמין כל דבר מכל חנות בארה"ב.האתר של mustop (לא שקשה לנחש...)אני מניח שגם EZBUYUS עובדים באותה שיטה אבל אני לא בטוח
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים INDEED, רק שב EZBUYUS המוצר מגיע לבית שלך ע"י שליח, וב MUSSTOP המוצר מגיע לסניף DMO הקרוב ביותר לבית שלך ואתה צריך לאסוף אותו (יש להם פריסה ארצית).אני השתמשתי ב MUSTOP הרבה, הם בסדר, חבר שלי השתמש ב EZBUYUS גם בסדר.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים חישפתי וחוץ מגב טאק שאין להם את המוצרים שבקקשתי אין אף חנות שעושה משלוחים לארץ ג'אב-טק כבר לא עושים משלוחים לארץ (מישהו יודע למה ד"א? אני חושב שקראתי איפהשהו שזה בגלל איזה ישראלי שלא רצה לשלם להם או משהו כזה)
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אם מדובר באוזניות, קנה מheadphone.com. שולחים לארץ, מחירים טובים, אחלה מבחר.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים לא, כמו מרבית החנויות בארה"ב.... למה למישהו בכלל להתעסק עם משלוחים לחו"ל (לא רק לארץ), זה סתם כאב ראש בשבילם...http://www.newegg.com/app/faq_shipping.asp Newegg.com does not currently ship internationally. Presently we only deliver within the United States and Puerto Rico.אני לא מבין למה אנשי מתפלאים.... אתה רוצה כלכך תדאג שמישהו יביא לך אישי, או תשתמש ב MUSTOP או EZBUYUS...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.