עבור לתוכן

מחפש חנות מחול שששולחת לארץ חלקי מחשב ויש לה מבחר גדול כמו neewg

Featured Replies

פורסם

שלום כולם יש לי 350 דולר ואני רוצהל קנות איתם אונזניות , אמקס 510 , ופאנק עכשיו אני לא מצליח לראות איך אני בוחר לשלוח לישראל אם אפשר אז לרשום

אם אי אפשר אז אפשר בבקשה לינק לחנות ששולחת מוצרים לארץ ויש להם את המוצרים שרשמתי למלעה במלאי ?

גם כן אין אני משלם להם כרטיס אשרי ? רצוי גם כן חנות שהתנסתם איתם תודה!

פורסם

::)

אם היית משתמש באופציית החיפוש, היית מגלה ששאלו את זה הרבה פעמים לפניך וכנראה שעדיין לא מצאו לזה תשובה...

סורי :-\

פורסם
  • מחבר

חישפתי וחוץ מגב טאק שאין להם את המוצרים שבקקשתי אין אף חנות שעושה משלוחים לארץ

פורסם

כנראה כי אף אחד פה בפורום לא מצא (או בכלל מחפש) חנות כזו... בכל מקרה, תבדוק עם MUSTOP או EZBUYUS, נראה לי כל לא תהיה בעיה להזמין דרכם.

פורסם

אני רשום בMUSTOP עכשיו שלחתי להם אימייל אם אני יכול להשתמש בכתובת שנתנו לי לקנייה דרך Newegg

נראה יום ראשון מה הם אומרים.

פורסם
  • מחבר

קישור לחנות ? ולא הבנתי מה הם עושים את משלם להם ? והם מזינים תמוצרים ושלוחים לך ?

אז זה יוצא יקר

פורסם

אתה מזמין את המוצר מהחנות שאתה רוצה ומבצע את המשלוח לסניף של mustop.

mustop שולחים לך את המוצר לארץ (בתוספת תשלום) וכמובן שזה עובר דרך המכס.

ככה אתה יכול להזמין כל דבר מכל חנות בארה"ב.

האתר של mustop (לא שקשה לנחש...)

אני מניח שגם EZBUYUS עובדים באותה שיטה אבל אני לא בטוח

פורסם

INDEED, רק שב EZBUYUS המוצר מגיע לבית שלך ע"י שליח, וב MUSSTOP המוצר מגיע לסניף DMO הקרוב ביותר לבית שלך ואתה צריך לאסוף אותו (יש להם פריסה ארצית).

אני השתמשתי ב MUSTOP הרבה, הם בסדר, חבר שלי השתמש ב EZBUYUS גם בסדר.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני ישלם 200 שקל יותר ויקנה פה בארץ זה מבאאס @!

פורסם

חפש מה שאתה רוצה ב E-Bay.

יש הרבה אנשים שם שמוכנים לשלוח לארץ.

פורסם

חישפתי וחוץ מגב טאק שאין להם את המוצרים שבקקשתי אין אף חנות שעושה משלוחים לארץ

ג'אב-טק כבר לא עושים משלוחים לארץ (מישהו יודע למה ד"א? אני חושב שקראתי איפהשהו שזה בגלל איזה ישראלי שלא רצה לשלם להם או משהו כזה)

פורסם

אם מדובר באוזניות, קנה מheadphone.com. שולחים לארץ, מחירים טובים, אחלה מבחר.

פורסם

newegg לא שולחים לארץ? :o

פורסם

לא, כמו מרבית החנויות בארה"ב.... למה למישהו בכלל להתעסק עם משלוחים לחו"ל (לא רק לארץ), זה סתם כאב ראש בשבילם...

http://www.newegg.com/app/faq_shipping.asp

Newegg.com does not currently ship internationally. Presently we only deliver within the United States and Puerto Rico.

אני לא מבין למה אנשי מתפלאים.... אתה רוצה כלכך תדאג שמישהו יביא לך אישי, או תשתמש ב MUSTOP או EZBUYUS...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים