פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אהלן חבר'ה.יש לי פה בעיה שכל 20 דקות או חצי שעה המחשב עושה לי ריסטראטאני רוצה לשנות בהגדרות ב-XP במקום שיעשה ריסטראט שיציג לי את החלון הכחול הזה שיש בו ת'שגיאה.כך אני יוכל בעצם להעתיק לכם לפה את מה שרשום בשגיאה ואתם אולי תפרטו לי מה הבעיה? בדקתי אגב מעלות של המעבדעומד על כ-50-55 שזה סביר אפשר להגיד ומחשב לא צריך לעשת ריסטראט בגלל מעלות כאלה....תעזרו לי בבקשה, תודה מראש!
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים לחצן ימני על המחשב שלי -> מאפינים -> מתקדםאחרי זה אתה לוחץ על לחצן ה"הגדרות" הכי תחתוןשם אתה יכול לשנות את זה.
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר ואיך אני משנה שם את זה בדיוק כי אני לא מבין בזה ואני לא רוצה לעשות סתם שטויות..?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים properties על המחשב שלי וכמו בתמונה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים לא הכרחי שתראה מה רשום במסך הכחול,בשביל זה יש לוגיםכנס ל c:\windows\minidump וכווץ בzip,צרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* ואני יעבור עליהם
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים עדיין לאכנס ל c:\windows\minidump וכווץ בzip,צרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* ואני יעבור עליהםלא סתם אמרתי שתצרף אותם אתה לא יכול לעבור עליהם בעצמך,צריך תוכנה מיוחדת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.