פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים גיטריסט לשעבריחי ההבדל, מיליונים נשמו לרווחה.תגובה מטומטמת מילד מטומטמםמה לשעבר בדיוק? הוא נורה באמצע הופעה.מסכן, הוא היה גיטריסט מעולה
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים נורה בהופעה של להקה אחרת ולא של פנטרה.... וגם ככה פנטרה מעפנים ומסריחים ... מומלץ לראות את הסרט road kill של סטיריקון ולראות איך הם (פרוסט והסטיר) יורדים על פנטרה
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים אה האאתה בעצם טוען שזה בסדר בגלל שהוא כבר לא חבר בלהקהלאאני טוען שהוא הגיטריסט לשעבר, ולא הגיטריסט הנוכחי.תגובה מטומטמת מילד מטומטמםמה לשעבר בדיוק? הוא נורה באמצע הופעה.מסכן, הוא היה גיטריסט מעולהתגובה מטומטמת? אולי. ילד? כבר לא כל כך. מטומטם ?אין לי ספק. נורה באמצע הופעה? נכון, אבל צר לי, אבל לא של פנטרה.אכן, מוות לחופש חנוכה, תחזרו לספסל.
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים Pנטרה התפרקו הוא היה הגיטריסט שלהם עד שהתפרקולאחר מכן עבר ל DamagePlan וכשהופיע באוהיו נרצח . :'(
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים נייס-1 די עם ההערות הקטנוניות המפגרות.הגיטריסט הזה הקים את להקת פנתרה והיה בה עד שהתפרקהhttp://www.alternative-israel.com/alternativa/articles/topics/dimebagdarrel.htm
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים לאאני טוען שהוא הגיטריסט לשעבר, ולא הגיטריסט הנוכחי.תגובה מטומטמת? אולי. ילד? כבר לא כל כך. מטומטם ?אין לי ספק. נורה באמצע הופעה? נכון, אבל צר לי, אבל לא של פנטרה.אכן, מוות לחופש חנוכה, תחזרו לספסל.אתם פשוט מטומטמים!!פנטרה התפרקו... אז איזה יחי ההבדל? יא מטומטם.... אין פנטרה כבר שנה בערך...
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים שיו איזה דיוןבסדר הגיטריסט נרצחומה שהם מנסים להגיד לך NICE 1שאין הבדלכי פנטרה התפרקו והגיטריסט הזה הוא מי שהקים את הלהקהאז אין "יחי ההבדל"
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים בסדר... עצוב שרצחו אותו אבל אני לא חושב שהוא ממש מוכר ושזה ממש מעניין מישהו פה שזה קרה. הקהל מתבקש לקום, תם הטקס... Get over it
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים בסדר... עצוב שרצחו אותו אבל אני לא חושב שהוא ממש מוכר ושזה ממש מעניין מישהו פה שזה קרה. הקהל מתבקש לקום, תם הטקס... Get over it וואו, כל הכבוד על הראש הקטן "לא חושב שהוא ממש מוכר וזה ממש מעניין מישהו" אז תדע לך, שלא חסר אנשים, וגם בארץ, שדיימבאג דארל מאוד מאוד מוכר להם, וידוע להם בתור אחד מהגיטריסטים המשפיעים ביותר בתחום המטאל, והמוזיקה בכלל. אז זה שלך ולרוב קהל ה"מיינסטרים" זה לא ממש מזיז, ממש לא אומר שלא צריך להתייחס לאדם בכבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.