פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מישהו בא? ואם מישהו משתתף באחד הטורנירים אז תגידו איזה. אני כנראה משתתף בתורניר של PES4. בטח יפסיד, אבל לא נורא יהיה כייף
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אני בא, אולי זה יהיה בתאריך של המפגש פורום.אולי יום אחר.לפי מה ששמעתי יהיה פשר להשתמש במעבד ה 64BIT של AMD, לא רק לראות !!ד"א לפני שבוע פתחתי דיון דומה לפני שבוע.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר מה כל כך מיוחד בלהשתמש במעבדים האלו? ראיתי כבר 64ביט כאילו מעבד מצויין ומהיר וזהו ...לא משהו מיוחד .מבחינת ביצועים ב windows... במשחקים הוא מעבד קטלני.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים גם אני עובד שם , אני מהאנשים שהולכים לנהל שם את כל הטורנירים .. ד"א , יהיו עוד שלושה טורנירים ל PC שלא פורסמו באתר שלהם - Warcraft III , Unreal Tournament 2004 ו Counter Strike לקבוצות ... בקשר למחשבים - יהיו שם 30 מחשבי Athlon64 3400+ שיריצו עליהם כנראה דום 3 , Half Life , Far Cry ועוד כל מיני שטויות . ההתנסות תיהיה במשחקים האלו בלבד . בנוסף , יהיו במקום שני מחשבי FX-55 , שאנחנו הולכים להשתמש בהם כשרתי משחק ביומיים הראשונים , ולאחר מכן הם יהיו נגישים לכל מי שיגיע לתערוכה :>
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אתה מיוחד? מי הביא לך את העבודה ותאמת demonshlomo הראשון שידעתי עליו שהוא עובד שם. אבל ממה שהבנתי מקניבל הוא דיי מרים שם את כל העסק הזה
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אתה מיוחד? מי הביא לך את העבודה ותאמת demonshlomo הראשון שידעתי עליו שהוא עובד שם. אבל ממה שהבנתי מקניבל הוא דיי מרים שם את כל העסק הזה מי זה קניבל ?!?@#! אבא של שני חברים שלי ארגן הכל שם.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים זה קניבל: גם אני עובד שם , אני מהאנשים שהולכים לנהל שם את כל הטורנירים .. ד"א , יהיו עוד שלושה טורנירים ל PC שלא פורסמו באתר שלהם - Warcraft III , Unreal Tournament 2004 ו Counter Strike לקבוצות ... בקשר למחשבים - יהיו שם 30 מחשבי Athlon64 3400+ שיריצו עליהם כנראה דום 3 , Half Life , Far Cry ועוד כל מיני שטויות . ההתנסות תיהיה במשחקים האלו בלבד . בנוסף , יהיו במקום שני מחשבי FX-55 , שאנחנו הולכים להשתמש בהם כשרתי משחק ביומיים הראשונים , ולאחר מכן הם יהיו נגישים לכל מי שיגיע לתערוכה :> והוא אבא של שני חברים שלך? כלומר, החברים שלך הם אחים? או שפשוט האמהות שלהם "חופשיות"? "זורמות"?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.