עבור לתוכן

שגיאה מוזרה מאוד ב-XP HOME sp2, ה-XP עולה אבל לא מציג משתמשים כדי להיכנס למערכת

Featured Replies

פורסם

אהלן וסהלן,

הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT.

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים איך לפתור אני אשמח אם תוכלו לכתוב לי ולפרט.

השימוש במחשב הוא חיוני עבור אבא שלי כיוון שהוא עבור בשימוש עבור עסקים וקשה לו לתפקד בלי המחשב. לפני שאני עושה פירמוט או התקנה מחדש, אני רוצה לדעת אם קיימת דרך לפתור את הבעיה.

תודה רבה

Vega

פורסם

בזמן הטעינה..זה עם הלוגו זה בסדר,הם שינו את זה ב SP2.

הקטע של היוזרים,פשוט תוסיף ב control panel->user accounts

פורסם

תגיד אולי מחובר לך מכשיר USB בזמן שהWIN עולה? גם לי יש פרסאריו ואיפה שהוא COMPAQ/HP אמרו שזה יכול לגרום לבעיה כזאת.

המחשב עבר עדכון לSP2? אם כך אולי כדאי (אפילו בלי קשר לבעיה) לעשות fresh copy.

פורסם

גם לי זה קרה התקנת יאנטי וירוס חדש וגם פימתתי וסמתי xp professional

כנראה זה וירוס " לפחות כך אמרו לי"

בהצלחה אחי יהיה בסדר :hi::hat::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא מחובר שום מכשיר USB למחשב, וניסיתי לחבר מכשיר USB ולא היה שינוי. הייתי יוצר יוזרים חדשים, אבל הבעיה היא שאין אפשרות להיכנס למחשב כיוון שהוא מעלה את המסך של בחירת היוזרים, אבל אף יוזר לא מוצג! ז"א שאני תקוע במסך הכחול המעפאן הזה של הבחירת יוזרים בלי שום מקום ללחוץ עליו כדי להיכנס למחשב.. מבינים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים