פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים בואנה אתה מאוהב בעצמך או משהו??? מה אתה מראה תתמונות שלך פה,זה לא פורום הומואים
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים אין לו מתפסי בורקס, זה פשוט ארוך וזה רע. העיקר שיש לנו עוד גולנצ'יק גאה. כשיהיה לך נשק כזה תצטלם!
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אני בכלל לא רציתי לגעת בנשק נשק= שמירות! ולא סבלתי שמירות! ורואים שהוא ערס מתלהב :lol: או מישהו מהחיזבלה ..
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים "נחמד" חח סתם לא רע אני בטוח שאם תעלה את זה לאיזה אתר של הומואים -יעריכו את זה יותר ..
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים ווואי לא נמאס לו כול פעם שהוא פותח בידיעה שירדו עליו יש לו בעיות אני אומר כולם תורמים כ10 שקלים לטיפול בפדופיל \ מזוכיסט \ פסיכי על מנת שהיה לנו עתיד טוב יותר ואפשר לדעת מה לאזאל אתה מתלהב ? וואי יש לך מ16 מסריח שעוד שניה מתפרק מה קרה נהיתה גבר ?למה אתה משחק אותה כול פעם בדיון הקודם עם האחינות בנות ה13 שלך שאתה משכיב אותם עכשיו מצלטם עם רובה וחושב שאתה גבר? שורה תחתונה תקלוט ! שום תמונה לא תהופך אותך להיות גבר אתה מתנהג כמו הומו אז או שלא תראה את זה לכול חברי הפורום כ10 אלף איש או שתלך לרחוב הוורוד או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.