פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים פת"ח שולטים בלי להעליב, אם היית מראה לי ברחוב את התמונה ואומר הבחור הזה עורך תמונות בפוטושופ וגולש ב HW הייתי מקיא את נשמתי מרוב צחוק
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים M16 A2 עם בורקס?היית יכול לפחות להצטלם עםנשק יותר מדוגם מזה...אין לו מתפסי בורקס, זה פשוט ארוך וזה רע. העיקר שיש לנו עוד גולנצ'יק גאה.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים נראה משהו בת ימי מזעזע .... משו אזור תחילת בלפור עם השפעת מאפיית הגבול ביום שישי בלילה , ליד החנות הפרחים שם ....
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מצחיק רצחחחחחחחח יצעיר פעור :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים נראה משהו בת ימי מזעזע .... משו אזור תחילת בלפור עם השפעת מאפיית הגבול ביום שישי בלילה , ליד החנות הפרחים שם .... חחחחחחחחחחחחחחחח הרוב פה לא מכירים את בת ים אבל בגלל שאני גר שם אני מבין למה אתה מתכוון מצחיק כמה שזה לא קשור
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים חחחחחחחחחחחחחחחח הרוב פה לא מכירים את בת ים אבל בגלל שאני גר שם אני מבין למה אתה מתכוון מצחיק כמה שזה לא קשור אני מבקר שם חברים לפעמיים מתאספים 100-200 רוסים יוצאים לשתות חחחחח ואחרי זה לריב או הביתה :-\ :-\ וואלה כבר ממזמן אל הייתי בבת ים איזה חמש או שש חודשים :'( :'(
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים למה אתם נטפלים לסטיגמות ? אני יכול להראות לכם מישהו שנראה כמו החנון המושלם...שחיף ,גום צנום, משקפיים, בלונדיני מה שתרצו אפילו קוראים לו פיש על שם פישנזון, אבל מה ? הבנאדם הוא אחד הערסים היותר כבדים והחמומי מוח שאני מכיר ויצא לי להכיר... ולא סתם אפילו יש לו כמה תיקים במשטרה ככה שזה לא הכל אוונטות ... בקיצור בפעם הבאה שאתה רואים "חנון" ברחוב ראו הוזהרתם !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.