פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים היה לי פעם כונן IDE אז הייתי מפרמט וישר מתקין וינדוס מהדיסק שאני במצב דוס(לא צריך להגדיר כלום לכונן)השאלה: עכשיו שיש לי כונן SATA האם תהליך הפירמוט נשאר אותו דבר (מפרמטים כרגיל לא צריך להגדיר שום דבר ויש מתקנים וינדוס) ?? או האם צריך להגדיר משהו בכונן ? איך עושים זאת? ומתי בדיוק?
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים נשאר בערך אותו דבר, רק שבעליית תוכנית ההתקנה של הXP תצטרך להכניס את הדיסקט שקיבלת עם הקופסא של הלוח אם, דיסקט זיהוי התקן הSATA (דרייבר) לXP.עקרונית אני לא מבין למה אתה מפרמט מהדוס, תפעיל את ההתקנה של הXP במידה ויש לו BOOT בדיסק, ובכל מקרה יש לך את מערכת ניהול הפרטישנים על ההתחלה..
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים גם הם לא, כל עוד הבקר מובנה בצ'יפסט והביוס שלו אינטגרלי בביוס הראשי של הלוח.הבעיה היא עם בקרים חיצוניים בלבד (כולל כאלו שפיזית מותקנים על הלוח, אבל משתמשים בצ'יפ חיצוני וביוס עצמאי.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אוקיי אבל עדיין לרוב הלוחות יש סאטא עם ביוס "אישי" מעט מאד לוחות באים עם בקר משולב ....חוץ מאינטל שתמיד משלבת אותו
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים זה אכן המצב כרגע, אבל גם VIA ו NVIDIA מתחילות לשווק צ'יפסטים שיש להם SATA מובנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.