עבור לתוכן

מה התנאים לכניסה ל 669?

Featured Replies

פורסם

מה התנאי התקבלות ל 669?

צריך להיות גאון או משהו כזה?

זה נחשב בכלל קרבי או שזה תומכי קרבי?

אם למישהו יש מידע על היחידה אני ישמח לקבל.

פורסם

אני לא מבין בזה.. אבל שמעתי שזה הכי קרבי שיש :)

חכה למישהו שמבין

פורסם

לא תומכי קרבי :) זה תומכי לחימה...

זה פשוט שם יותר יפה ל גובניק :)

ובקשר ל669 לא יודע

אבל זה נשמע משהו סוטה :lol:

פורסם

אני די בטוח שזה נחשב לקרבי

ושם יפה לג'ובניק,זה לא (669 כאילו)

זאת יחידת חילוץ והצלה מובחרת,לפחות ככה היא מוגדרת

אבל אני לא יודע מה הדרישות

פורסם

זאת יחידת חילוץ של חיל האוויר- יחידה מובחרת.

כדאי להגיע לשם צריך לללכת לגיבוש שייטת או סיירת מטכ"ל (לא זוכר איזה מהן) ואם אתה לא עובר אז אתה יכול לקבל הזמנה לגיבוש 669 ועם עברת גיבוש בעיקרון אתה שם

אני חושב...

פורסם

אני דווקא שמעתי מחבר שהוא ממש מורעל על הצבא שאם אתה נופל בגיבוש של 669 אתה לא יכול לחזור לסיירת מטכ"ל

פורסם

ובקשר ל669 לא יודע

אבל זה נשמע משהו סוטה :lol:

LOL :silly:

הרגת אותי

פורסם

קודם כל זו יחידה קרבית ולא גו'בניקית ! , דבר שני כמו שאמרו זו יחידת חילוץ של חייל האוויר ונחשבת לאחת מהיחידות היותר מובחרות של צה"ל אחרי מטכ"ל שייטת ושלגד... היא עוסקת בחילוץ בתנאים קשיים גם מאחורי קווי האויב (למשל טייס שמטוסו הופל)

כמו שאמרו מגיעים לשם בדרך כלל מי שעבר יום סיירות התקבל אחרי זה לגיבוש מטכ"ל\שייטת\חובלים אך נכשל שם ...אז הוא יכול לקבל זימון לגיבוש של ה669

אם אתה רוצה להתקבל לשם , קודם כל תתחיל להתאמן והרבה אל תהיה כמו כל הסטלנים האלה שאומרים אני הולך למטכ"ל ומגרבצים עד הגיבוש ונופלים שם כמו טטלה

לך לחוגי סיירות תתאמן תפתח כושר גבוה ואם יש לך פורפיל גבוה וקב"ה טוב אז תקבל זימון ליום סיירות ... תעבור אותו ותמשיך לגיבוש שאתה רוצה תשתדל לעבור אותו גם(אם תעבור עוד יותר טוב ותגיע יותר גבוה) או לפחות לשרוד עד הסוף ואז תקבל אולי זימון ל669 ... אתה יכול לרשום את זה גם במנילה אבל לא ניראה לי שזה מה שהכי יעזור לך

פורסם

וואי 669 עושים הכי הרבה קורסים שאפשר בגלל שהם יחידת חילוץ...

הגיבוש של 669 הוא איזה 70 איש שמתוכם עוברים 7-10 איש

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לרשום את זה גם במנילה אבל לא ניראה לי שזה מה שהכי יעזור לך

:xyxthumbs:

תודה על המידע.

אתה יכל להסביר מה זה מנילה?

פורסם

מנילה זהו טופס שאתה מקבל מהצבא בי"ב בדר"כ ובו מוצגות לך אפשרויות שירות שונות בצה"ל.

יש לך 3 מקומות לסימון ובהם אתה רושם את ההעדפות שלך(מהראשון עד הפחות מועדף).

כמובן ככל שיש פחות קב"א ופרופיל כך האפשרויות מצטמצמות.

פורסם

ב669 עוברים כמעט כל הכשרה שיש: צלילה, צניחה, יורים בוולקן... הכל... הדרישות שלהם הם יותר גבוהות מלטיס אם אני לא טועה, כי צריך לא רק להיות בריא וחכם, ב669 אתה צריך גם להיות סוס!

אגב, מטכ"ל לא עוברים את כל הקורסים ש669 עוברים...

פורסם

נכון מה שאמרו על הגיבושים: אם אתה הולך לחובלים, מטכ"ל, וכו', ונופל, כנראה שתקבל זימון לשם. אתה לא צריך להיות גאון או משהו,

לא יותר משאתה צריך להיות גאון בשביל ללכת לשייטת לפחות (אוהב לצלול בקישון? :screwy:). יחידה מובחרת רגילה לחלוטין.

הם באמת עוברים המון קורסים.

הם יחידה מובחרת לכל דבר, ובהחלט כבודם במקומם וכו'.

עם זאת, אני מציע לך לא ללכת לשם, אלא אם אתה מחפש יוקרה, תנאים טובים וחובב ספורט אתגרי. אני בטוח שביחידות מובחרות אחרות יהיה לך יותר אקשן.

אני אומר את זה מנסיון של חבר קרוב, שלדעתי לא היה עושה את זה כיום, אלא משקיע את השנה וחצי מסלול במשהו קצת יותר מספק (כמו שאמרו, שלדג, מטכ"ל, שייטת, וכו').

אלו יחידות יוקרתיות ובוודאי עם המון אקשן.

פורסם

בדר"כ מי שנופל מקורס טייס עובר ל-669

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים