עבור לתוכן

עזרה בבחירת תוכנת אנטי וירוס

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים! אני רוצה בבקשה שתציעו לי תוכנות אנטי וירוס איכותיות שלא גוזלות הרבה משאבי מערכת

ובקיצור לא תוקעות את המחשב..

תודה!!

פורסם

באמת שאלה מעניינת, רק לפני כמה שבועות גיליתי שכשאני צורב ו NORTON רץ ברקע, כל פעולה שאני עושה בזמן הצריבה תוקעת את המחשב (ואת הצריבה) לכמה שניות...

אז עשיתי ניסיון, ביטלתי את ה AUTO PROTECT והמחשב התחיל לטוס הזמן הצריבה... באמת בזיון כל האיטיוירוסים הגדולים של היום... במקום לחשוב על יעילות, הם אומרים, למי איכפת, אנחנו נמשיך לייצר חרא, כי ממשיכים לקנות אותנו...

פורסם

תנסה Nod32.

פורסם

pc-cillin

לא לגעת בנורטון ובמקפי הזבל האלו.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

pc-cillin

לא לגעת בנורטון  ובמקפי הזבל האלו.

:xyxthumbs:

מקפי ונורטון במחשב הקודם הם רק הרסו לי אותו לא שיפרו לי.. :nono:

פורסם

מעבר להמלצות אישיות, מישהו ראה איזו השוואה טובה באינטרנט לגבי יעילות וכמה משאבים מהמחשב היא צריכה (השוואה מקיפה בין כל האנטי וירוסים)...

פורסם

לא ראיתי שעשו השוואה (למרות שאני אשמח אם מישהו יביא קישור אם יש), אבל מנסיון שלי:

3 שנים עם נורטון, גיהנום עליי אדמות.

3 חודשים עם AVG, טובה אבל יש ווירוסים מסויימים שלא יכלה למחוק וזה חבל.

4 חודשים עם KASPERSKY, מאוד טובה. מגלה ווירוסים מהר, מצליחה למחוק את כולם. אבל משום מה הפסיקה לעבוד במחשב שלי. התחילה לעשות לי בעיות/תקלות. חבל כי היא מאוד טובה :nixweiss:

שבוע עם AVAST PRO, די מרוצה. גילתה לי ווירוסים מהר ומחקה אותם. לא מעמיסה על המערכת.

כל אחד והנסיון שלו.

פורסם

מאיפה כל הוירוסים ?!?!?

לי יש NORTON כבר כמה שנים טובות, והוא גילה לי רק וירוס אחד לפני 3 שנים....

פורסם

מאחותי כל הווירוסים (אתה מדבר איתי, נכון? אם לא אז תגיד ואני אמחק את ההודעה).

משתמש בקאזאא ומורידה מלא ווירוסים.

פורסם

avg תוכנה טובה,

F-Prot הוא יחסית חלש, אבל- לוקח מעט משאבים. איתו אני עובד עכשיו והוא די בסדר.

פורסם

ומה זה שווה תוכנת אנטי ווירוס חלשה? הרי העיקר כאן היא ההגנה, ואם תוכנה לא יכולה לספק את זה (טוב, לא ב-100%, אבל קרוב) אז היא לא ממש שווה. וזה לא משנה שהיא לוקחת מעט משאבים.

ו-AVG לא מצליחה למחוק כמה ווירוסים. רק אני נתקלתי בזה?

פורסם

AntiVir personal Edition

פורסם

BitDefender 8 Professional Plus

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים