פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים חחח עוד ג'ובניק!ותשימו לב שאתם קוראים את הפירוט של התפקיד בחוברות של צה"ל הכל נשמע כל כך יפהחחחחוד"אאתה לא רוצה להיות לוחם או משהו...?וגם פקח טיסה אמרו לי שזה טוב, חבר שלי שם את זה במאנילה
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים בא בבוקר לוחץ על ON והולך הביתהואי איך שבא לי על ג'וב כזה בצבא!זה כמו העבודה הזאת של המדליק ממטרות בשנלר.בא ב-2 בצהררים מפעיל את הממטרות לשעה וחרי שעה מכבה.הג'וב הכי שווה בצבא!
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים ואתה לוחם שיטת שאתה מדבר?יש תפקידים של "ג'ובניקים" שהם קשים באותה מידה כמו לשכב במארב 10 שעות! ואפילו מש"ק ממטרות לא רק לוחץ על ON, והולך הביתה!
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מחבר ואי איך שבא לי על ג'וב כזה בצבא!זה כמו העבודה הזאת של המדליק ממטרות בשנלר.בא ב-2 בצהררים מפעיל את הממטרות לשעה וחרי שעה מכבה.הג'וב הכי שווה בצבא!עוד אחד שלא יודע כנראה על מה הוא מדבראין כזה דבר משק ממטרות או מפעיל ממטרות זה עושה העובד רס"ר ועם אתם לא יודעים בדיוק מה זה התפקיד הזה אז בבקשה אל תגיבו כי זה סתם ספאם מיותר
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים אם מישהו יודע???? אז שיענהאפשר לחתום קבע אם אני עובד בתור מפעיל?ואם צריך ידע מעמיק בזה , או שמלמדים הכל בקורס??
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים בא ב-2 בצהררים מפעיל את הממטרות לשעה וחרי שעה מכבה.ממש לאלכבות הוא לא יודעבשביל זה יש איש אחר
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים עזבו את IMAC הוא סתם שמן , מפעיל רשת מחשב אחרי לפעילות תקינה של המחשבים המקום בו הוא מוצב , במילים פשוטות טכנאי מחשבים בבסיס . הזכירו פה פקח טיסה אז רציתי רק להוסיף שזה אחלה ג'וב ואם מקבילים את זה זאת אומרת הצה"ל מקנה לך סיוג ביטחוני גבוה ואחרי זה בחיים האזרחיים אפשר ממש אחלה להשתלב ולעבוד מנמל תעופה אזרחי או לרשום קבע בצבא לאחר מכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.