פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים אממ, ישאלו אותך שאלות מעצבנות שדורשות חשיבה ודברים כאלה, רופא ימשש לך את הביצים (אני לא צוחק, זה אולי נשמע מצחיק, אבל אני לא) וכנראה שתפגוש את אחותי, ואולי במקרה אני אראה אותך - כי אחותי משרתת כמאבחנת פסיכוטכנית בלשכת גיוס י-ם. ז"א שיש סיכוי סביר שאחותי תהיה זו שתתן לך את המבחן עם השאלות המעצבנות.בהצלחה!
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים GOOD LUCK HAVE FUN קווה שבחרוה תמשש לך תביצים ולא איזה זקנה בת 200 כמו שקרה לי
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר וגה תקמבן לי משהו אני גם ירושלמי אני מכיר אותך אתה חבר של עמוס לא? מתי משתחררים מהלשכה? GOOD LUCK HAVE FUN קווה שבחרוה תמשש לך תביצים ולא איזה זקנה בת 200 כמו שקרה לי
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים במקרה הרע יחזיקו אותך שם ל3-5 שעות (5 זה במקרה שתעשה את הפסיכוטכני). אני מצטרף להמלצה לעשות את המבחנים והבדיקות בנפרד, זה באמת יותר נוח.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים אותי החזיקו שם 5 וחצי שעות. אבל זה באמת לא רציני. קח הכל ברוח טובה, בזמן שמחכים תדבר עם אנשים שם. כולם שם בדיוק באותו המצב כמוך.אני גם עשיתי הכל באותו היום. יבקשו ממך שם במהלך היום לחתום על תופס שבו אתה מאשר שאתה מרגיש טוב ויכול לעבור את המבחנים. אני ממליץ לך לגמור את הכל באותו היום.קווה שבחרוה תמשש לך תביצים ולא איזה זקנה בת 200 כמו שקרה לילי שני זקנים מששו את הביצים :'( :-\
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מה אתם עושים נלחצים מבדיקת אשכים קטנטנה אצל אדון רופא??אין לו מה לחפש שם, הוא רק בודק שהכל תקיןלא ביג דילותחפשו איזה מישי מהשכבה שתשחק לכם בביצים.. באמת.
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מחבר בסוף החזיקו אותי שם מ8 וחצי עד ארבע! איזה דוקטור לא הגיע וכולם התעכבו... ועוד נשאר הראיון שלא עשיתי! *ולא התרגשתי מהבדיקה המפורסמת ואין מה להתרגש. והייתה גם רופאה רוסיה כזאת איך נכנסים לממר"מ ד"א? אמרו לי שם שצריך לשלוח מכתב עם המלצות או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.