פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים "In Mr Kahsay's homeland, he is shunned as a leper, as white pigment is considered a sign of the disease."לבנים נחשבים כמחלה ??LOL
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים "In Mr Kahsay's homeland, he is shunned as a leper, as white pigment is considered a sign of the disease." לבנים נחשבים כמחלה ??LOL לא אנשים לבנים, פיגמנטים לבנים. תגובת הארגונים הניאו-נאציים היתה:"שיגיד תודה!". :lol: :lol:
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים חחחחחחחחחדוגרי שיגיד תודהעכשיו הוא רק צריך לנסות להיות חכם, ואולי הוא בסופו של דבר יהיה באמת בנאדם לבן
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מה זאת הגזענות הזאת HoT-DoG? אני מכיר אנשים שחורים שפי אלף יותר חכמים ממך ומרוב האנשים שפה, אז אל תתנשא.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים קודם כל תרגע, זה בצחוק.דבר שני אתה לא מכיר אותי....אותי זה מצחיק, אם יש לך בעיה אני מצטער.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מה?! אז איש מפגראם זה היה קורה לי הייתי טובע אותם על מיליארדים, הוא בסה"כ על 15,000 פאונד
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים בתכלס הוא מפסידהוא לא יכול להגיד יותר"זה בגלל שאני שחור!"הוא חייב להגיד"זה בגלל שאני חצי שחור!"
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים מחבר התרופה הזאת הצילה את החיים שלו ותופעת הלוואי הזאת איננה סכנה בריאותית, אלא אסטטית בלבד, לכן אין סיבה שהוא יטבע אותם במיליונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.