פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים אנשים מוזרים שולחים הודעות מוזרוות... 2-אם גמרנו בתוך הטמפונים של אחותי היא יכולה להכנס להריון???
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים My God... :eek2: חשבתם אולי שזה סתם ילדים שרוצים לעשות קצת צחוק מהמערכת ?
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים האמת, חלק מההודעות האלו מזכירות לי קומיקס ששלחו לי לפני כמה חודשים... סוטה, ביזארי אבל מה מצחיק...Sexy losers
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים מחבר חשבתם אולי שזה סתם ילדים שרוצים לעשות קצת צחוק מהמערכת ?חשבנו, חשבנו הרבה דברים, מאוד מקווים שזה אכן המצב. :errrr:
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים סביר להניח שברוב המקרים זה המצב אבל אל תתפלאו אם אחד מתוך 10 מהסיפורים האלה הוא אמיתיאגב רוקי אחלה תמונה ;D
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים לאן הגענו... בת 14 רוצה לקיים יחסים עם בן 50??? וגם כל השאלות האחרות כאילו מה אפילו עם זה בצחוק זה מחריד !!
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים זה כל מה שהנוער חושב היום? על איך לזיין כלב/כבשה?? לעזזל, שימצאו תחביב, ישחקו כדורגל, יעשו שיעורים... עכשיו ברור לכולם למה חיילים שרים "למה יש לזין כובע, למה יש לכוס זקן". זקן, וקרניים קטנות והוא עושה מהההההה...!
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים זה כל מה שהנוער חושב היום? על איך לזיין כלב/כבשה?? לעזזל, שימצאו תחביב, ישחקו כדורגל, יעשו שיעורים... עכשיו ברור לכולם למה חיילים שרים "למה יש לזין כובע, למה יש לכוס זקן". זקן, וקרניים קטנות והוא עושה מהההההה...!חחחחחחחחח דריה אין עליך!!!בונא בדוגרי זה לא מצחיק אפילו בתור בדיחה זה פשוט חולה!! חרם על הדוקטור חוץ מזה מסוף תיראו מה אומרים עלינו ואנחנו עוד מתעצבנים אף אחד לא יכול באמת לדעת אם זה צחוק או לא ומבוגרים לוקחים את זה רציני ואז ווצא מה שיוצא (כמו ששתי בנות מהכיתה שלי היה להן משעמם אז הן עשו קצת קולות בשירותים ושבוע אח"כ היה כתבה בעיתון על לסביות שמזד**נות בבצפר שלנו. זה היה אחד המצחיקים והעצובים!!)
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים כולם מבינים שהנוער של ימינו בצרותולמה?בגלל המחשוף שיש היום.והקלות שלהם בלהצליח להשיג פורנו(אינטרנט,אבא,חברים).הבעיה העיקרית זה המחשוף שיש היום והיותר מדי ידע מהאינטרנט.
פורסם 2004 בנובמבר 2920 שנים כולם מבינים שהנוער של ימינו בצרותולמה?בגלל המחשוף שיש היום.והקלות שלהם בלהצליח להשיג פורנו(אינטרנט,אבא,חברים).הבעיה העיקרית זה המחשוף שיש היום והיותר מדי ידע מהאינטרנט.איזה שטויות, פורנו קיים כבר 200 שנה(בצורת מדיה)לא היה קשה להשיג פלייבוי לפני 50 שנה, אז היום זה בא ב divx....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.