עבור לתוכן

איך אפשר לצאת מהצבא..

Featured Replies

פורסם

לשמור על תרבות דיון אתם לא יודעים?

תשתדלו, אחרת הדיון יינעל.

זו בדיוק המטרה.

אין שום סיבה שת'רד שמבקש לינק למשחק הכי חדש בעולם ינעל, וזה לא.

למה, כי את החוק הזה אוכפים ואת זה לא?

מי שמכיר אותי יודע שאני לא הלאומן מס' 1, אבל אין סיבה שהבחור לא יתגייס אלא אם כן זה מפריע לו מצפונית, וגם אז, יש דרך אחת לעשות את זה, ואין צורך להסתיר אותה.

מה גם, שהעיתוי גרוע במיוחד, נובמבר זה חודש של גיוס קרבי.

ואם הצורך הוא לקלל בלי סוף כדי שינעלו, זה מה שייעשה.

כוסאמק, אני בצבא לא כי אני מאמין בצבא וכל הבבל"ת, אלא בגלל שזה חוק ואנחנו חיים במדינה דמוקרטית.

ודן,

פס יומי,

כמה עלוב. :-X

פורסם

שמע אחי

לצאת זה לא בעיה.. תמיד יש לך אפשרות ל21...

כל הקטע זה לצאת על 24...

בשביל זה אבל צריך לדבר עם איזה רופא בקבע או משהו... מקסימום לשלם לו גם

שיארגן את זה שיעני הוא בדק אותך ואתה לא יכול לשרת יותר למרות שאתה "מאוד מאוד רוצה"

עם אתה גר באיזור חיפה דבר איתי באי סי קיו...

עם לא אז אני מצטער אחי אין לי איך לעזור לך...

פורסם

בדרך כלל הכי קל קב"ן אם אתה יכול להתמיד זה הכי קל .... תגיד שאתה חולה ניקיון ותנקה כול שולחן וארון בסביבתיך אתה צריך לעשות זאת בכול בסיס צבאי שתהיה בו אם עדיין לא קיבלת צו 1 תתחיל בבקו"ם

פורסם
  • מחבר

שירות צבאי 3 שנים הוא חובה לכל אזרח במדינת ישראל.

אני מבקש מחברי הפורום לא לעזור לו בנסיונות שלו לנצל את המדינה ולעבור על החוק.

כמו כן, אני מעוניין לדבר עם המודרייטור האחראי על מנת לאסור על פתיחת דיונים כאלה משום שהם מהווים עבירה מזוויעה על החוק והם גם מעוררים וויכוחים מיותרים בפורום.

מה אתם רוצים עברתי שנתיים וחצי???נמאס כמה אפשר לא רוצה עוד

פורסם

גם אם לא מסכים איתך, (יום שלישי יש לי מילואים :pissed:), קבל המדריך המלא:

http://www.banki-shabiba.org/forum/viewtopic.php?p=1629

ולכל הזועקים, הצבא הוא גוף שלא מתאים לכל אחד, לדעתי (מנסיון רב :'() גוף לא יעיל, מיושן - במיוחד במפקדות עורפיות בזבוז עצום בלאגן אבל מה לעשות עדיין חיוני.

פורסם

עוד טמבל שחושב שבזה שהוא אומר לכולם אתם הייתם כבר בצבא? לא, אז תשתקו הוא פותר את הבעיה שהוא אפס קטן ושפל.

הדיון הזה היה צריך להנעל בשניה שהוא נפתח.

פורסם

מוזר שכל מי שכ"כ זועם על הבחור הזה בכלל לא היה בצבא!!! או התגייס לפני יומיים!

הצבא זה לא לכל אחד ויש אנשים שיוצאים על קב"ן...שהיה להם לבריאות...אני יודע שאני עושה (טוב לא בחודשיים האחרונים :) )

צבא מלא או כמה שהבריאות מאפשרת ועושה את המקסימום שאני יכול...ואני לא מתכוון להסתכל על אנשים אחרים ולבכות על זה שהם

לא משרתים ואני כן.

פורסם

כל עוד קיים שירות חובה, תמיד יהיו נסיונות השתמטות, שחלקם הלא מועט בהחלט מוצדקים.

הצבא גדול, הצבא רשע ובנוסף לכל הצרות, הוא גם טיפש.

פורסם

טוב, הת'רד הזה ממשיך להכיל ספאם, להיגרר לוויכוח כן-צבא-לא-צבא, והלגיטימיות שלו, כאמור, לא ממש ברורה.

עדיף לעצור את זה כאן.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים