פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אני בטוח שלפורץ מוכשר יקח פחות חצי שעה לפרק את כל המנעולים (חמש דקות אם יש לו מספרי מתכת טובים מספיק)
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים איך אתה מזהה את האופניים בכלל?חוץ מזה או]ניים עם כל כך הרבה מנועלים בטוח שווים משהו... רק מהמנעולים אפשר להרויח טון כסף
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אם כבר תמונות מוזרות אז קצת תמונות מכוניות בשבילכם ברושתך שגיא והתמוה ביותר
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים לא חבל על הפורש???לא הבנתי מה מוזר בלמבורגיני?ובאחרון רואים שעשו עריכה במחשב
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים מה שמוזר בלמבורגיני זה שזה ניידת משטרההתמונה של ה-BMW די גדול ופה באתר זה מקצץ אותהלתמונה המלאה של ה-BMWנראה די אמיתי, יש מצב שזה היה בתצוגה בתוך הבניין או משהו כזה.
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים אין תקציב משטרתי ללמבורגיני, פשוט החברה תרמה אחת כזאת למשטרה...אתה יודע...מנסים לפתח קשרים במקומות הנכונים ;D
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים חח כמה מנעולים..אבלללללללפעם היה לי משהו כזה מנעול רק קצת יותר עבהולא היה לי מפתח אליהם.. איבדתי... אז אמרתי בוא נגזור אותם..לקחתי מספרי פח וחתכתי כמו גדול זה לא אמור להיות בעיה לחתוך כאלה מנעולים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.