עבור לתוכן

שאלה דחופה בקשר לדמיי ביטול !!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

הזמנתי מפנדס מעבד DTR 64ביט והיתחרתתי... היתקשרתי להגיד שאני מיתחרט ורוצה מעבד 3400 במקום... הם אמרו לי שהמעבד הוזמן בשבילי מחול ( דבר שידעתי קודם ) ודמי ביטול הם 25%  :kopfpatsch: ולפי מה שהבנתי החוק אומר בין 5 ל 10% זה נכון ?? הם יכולים לעשות לי את זה ? לקחת ממני 25% ? מה החוק בקשר לזה ??

כניראה שהבן אדם ש "עובד שם" לא באמת עובד שם... וסתם זרק משהו באוויר...

פורסם

הזזמנה היתה דרך האינטרנט?

קיבלת את המעבד כבר?

פורסם
  • מחבר

היזמנתי דרך האתר ( ככה הם רצו ) והמעבד הגיע לחנות אבל עדיין לא לקחתי אותו...

פורסם
במידה והמוצר הוזמן במיוחד עבור הלקוח , או בוצעה הרכבה של מחשב על פי מפרט , דמי הביטול

יהיו על פי שיקולה הבלעדי של פנדה.

לחץ כאן

פורסם

אני חושב שזה נגד החוק.

.

החוק אומר 10% משווי הרכישה או 100 ש"ח - הנמוך מביניהם.

אני בטוח ש 25% ממעבד 64 זה הרבה יותר ;)

פורסם

5% או 100 ש"ח הנמוך מבינהם.

ביטול הזמנה והחזרת מוצרים

הנך רשאי להחזיר את המוצרים שרכשת באתר תוך 14 יום מיום קבלתם כשהם ארוזים באריזתם המקורית וללא פתיחה או שימוש.

עבור מוצרים אלה תקבל זיכוי כספי ,בניכוי דמי ההובלה , ו 5 אחוז מערך המוצר או 100 שקלים הנמוך מבינהם כקבוע בחוק הגנת הצרכן.

אם קיימת עמלת ויזה שאינה מוחזרת , תקוזז העמלה מסכום הזיכוי.

אם המוצר הוזמן עבור הלקוח , או בוצעה הרכבה במעבדה דמי הביטול יהיו על פי השיקול הבלעדי של פנדה

אבל זה לא המקרה שלך, המקרה שלך כאן:

ביטול הזמנה ע"י הלקוח יחוייב בדמי טיפול של 80 שקלים , אם קיימות הוצאות משלוח הם יתווספו לדמי טיפול.

במידה והמוצר הוזמן במיוחד עבור הלקוח , או בוצעה הרכבה של מחשב על פי מפרט , דמי הביטול

יהיו על פי שיקולה הבלעדי של פנדה.

השאלה היא אם זה חוקי. יכול להיות שכן.

בכל אופן, אני חושב שפנדה חייבים לך את ההסבר למה דווקא 25% ולא 24% או 20% כלומר שיסבירו לך את "שיקולה הבלעדי של פנדה".

אם הם לא יתנו לך סיבה מספקת (ותקליט אותם מכיון שלדעתי החיוב של 25% מצוץ מהשרוול), אז אולי תהיה לך עילה לתבוע אותם.

בסה"כ אני מבין אותם כי הם לא רוצים "להתקע" עם מעבד כזה. אולי תגיע איתם להסדר שאם הם לא מוכרים אותו תוך X זמן תשלם את ה"קנס" הזה.

פורסם

למזלי הרב, בניגוד למספר חברי פורום שמאוד ממורמרים על פנדה, אני ביצעתי שם שתי רכישות של רכיבי חומרה (דוממים-אין בעית אחריות).

פנדה היו הרבה יותר זולים, ובמקרה השני הם היחידים שסיפקו את אותו מוצר.

בשני המקרים זה הגיע למחרת בלי שום בעיות.

כך שלדעתי זה רק עניין של מזל. לכל חנות יש את הלקוחות הזועמים שלה.

היקרנים, הם בד"כ נותני השירות הטובים ביותר.

פורסם

או שלא(BUG וOFFICE DEPOT)

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם :)

באתי לכאן רק כדי להבין מה החוק כי אין לי שום ידע בנושא... ולא כדי לקבל תגובות על פנדה בתור חנות... פנדה היא חנות באמת ברמה ולדעתי בין בטובות בארץ !! גם במידה ולא הייתי מיסתדר איתם בנושא הייתי ממשיך לקנות מישם... כי היחס והמחירים שם מעל כולם !!

אבל... רציתי להגיד שהנושא מסודר, לא שילמתי אגורה !! על הביטול, ואת כל הנזק הם לקחו על עצמם :yelclap: :yelclap: ולזה אני קורה שרות... :xyxthumbs:

פורסם

או שלא(BUG וOFFICE DEPOT)

מה שנכון, נכון :lol:

האם זה חוקי?

תוכל לשאול אותם במועצה הישראלית לצרכנות.

אבל..

נראה לי שזה לא כל כך מעניין מישהו כרגע :cool2:.

שיחקו אותה הדובים. לא הייתי מאמין שזה יפתר לך כל כך מהר!

פורסם

פעם ב3 שנים...

פורסם

קניתי מהדובים בהרבה כסף במהלך השלוש שנים האחרונות, לא הייתי לי איתו לו בעיה אחת של שרות, החליפו לי אותו לוח פעמיים שבשני הפעמים אני שרפתי אותו :). למרות שדפקו קצת את חבר שלי עם המסך, אבל ממה שהבנתי הם לא היו קשורים לזה, זאת הייתה החלטה שלה היבואן. בסוף בכל מקרה הכל הסתדר. עכשוי בנוגע לדמי ביטול, לפי החוק זה 10% מעלות המוצר, או 100 שקל(הנמוך מבינהם), אולם בתי עסק רשאים לקבוע תקנות החזר וביטול משלהם, כל עוד המידע זמין ללקוח לפני הקניה. AKA התקנון של פנדה, כאשר אתה מסכם עסקה יש סעיף שאומר שאתה קראת ומאשר את תקנון האתר על סעיפיו.

פורסם
  • מחבר

פעם ב3 שנים...

אני ממש לא מבין למה אתם אומרים את זה... זה לא בפעם הראשונה שאני רואה שאנשים אומרים דברים בסגנון... תוציאו לעצמכם את זה מהראש פנדה היא חנות מעולה !! ועל תישכחו שהם מביאים המון דברים ראשונים ובלעדיים להם !!

פורסם

אני ממש לא מבין למה אתם אומרים את זה... זה לא בפעם הראשונה שאני רואה שאנשים אומרים דברים בסגנון... תוציאו לעצמכם את זה מהראש פנדה היא חנות מעולה !! ואל תישכחו שהם מביאים המון דברים ראשונים ובלעדיים להם !!

אהה!

בלוק קירור מים של Danger Den :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן, למשל אבל יש עוד לא מעט דברים... למשל הם היבואנים של THERMALRIGHT לארץ... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים