פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים היי מתכוונים לעשות לנו שני מבחנים ביום, ואני מחפש את זכות התלמיד שאסור לעשות שתני מבחנים ביום אם מישהו מכיר את האתר של זה אז בקשה בקשה בקשה אני חייב דחוף!!! תודה מראש Install
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים מחבר אבל איך אני יכול להוכיח למורה?, חשבתי אולי להדפיס לה את החוקים, אבל אני לא מוצא את החוק\זכות הזאת
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים אךךךך, אילו להזכר בכל הפעמים שאנחנו בבי"ס דחפנו את הזכויות האלו לפרצופן של מורות מכשפות... פייייי... רק אל תתאכזב אם לא יתייחסו אליכם. עשה כמו בצבא - לך לדרג גבוה יותר! אפילו עד שרת החינוך הבורה שלנו!
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים מחבר חיפשתי ומצאתי משהו פה זכויות אבל אני לא מוצא דווקא את מה שאני צריך , מה עושים???
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים גוגל --> תלמיד יום מבחן --> לחץ כאןזה ע"פ בליך רמת גן...אין לבית ספר שלך אתר?
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים מחבר אממממממ...... לא עריכה: ~~~~~~~~ טוב מצאתי את האתר של ביה"ס שלי ביה"ס מאפן גוגל --> תלמיד יום מבחן --> לחץ כאן זה ע"פ בליך רמת גן... אין לבית ספר שלך אתר? מצאתי איפה שנתת, אבל אני לא יודע אם זה תקף בבית-ספרי :nixweiss:
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים אם אני לא טועה זה אמור להיות כתוב בתקנון של הבצפר שלך... לכל בצפר אמור להיות אחד כזה.
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים הזכות להבריז!!עכשיו היה לי אסיפת הורים11 חיסוריםוכולם לא בגלל מחלהיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההועוד 6 מתוכם זה שיעורים כפולים יאהההההה
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים זהו רק 11?לי יש כ"כ הרבהאבל רובם אני מביא אישורים רפואיים...תעשו מה שאני עושה,סרקתי אישור רפואי אחד ואז אני כל פעם משנה את התאריך בצייר ומדפיסעובד מצויין!
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים צייר?! אם כבר אז פוטושופ שיראה גם אמיתיחחחחחחחחחח שמתם לב שכול האתרי בצפר ניראים אותו דבר!?וחפש אמורים לקבל ת'תקנון בתחילת שנה ואם אמא שלך פולניה היא בטח גם שמרה אותו (או אם יש לך אמא משמע היא אישה משמע היא יודעת איפה נמצא כול דבר בבית) אז שאל אותה היא בטח יודעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.