עבור לתוכן

מפרט מינימלי לAVI באיכות טובה

Featured Replies

פורסם

מה המפרט המינימלי לקריאה טובה של AVI היום אני עובד עם P3 667 וודו3 ובזמן קריאה המעבד על 100 אחוז האם כרטיס מסך טוב או מעבד יותר חזק יעשו הבדל ? וכיום DVD נראים פחות טוב דרך המחשב מאשר דרך מכשיר DVD זה תמיד המצב? (הבדיקה על אותה טלביזיה)

פורסם

כל כרטיסי המסך שמסוגלים לנגן DVD פשוט מצויידים בדקודר. הדקודר הזה קיים כבר בכרטיסי 3D CHARGER של ATI (זהו כרטיס PCI ישן עם 2 מגה עליו). ברגע שיש את הדקודר אז המחשב מסוגל לנגן DVD. ישנם כרטיסים עם יציאת VIDEO.

הבעיה שלך נובעת לדעתי מהסיבה הבאה: נגו DVD סלוני עושה דבר אחד בלבד. בעוד שWINDOWS שהיא מערכת המבתעת מספר ישומים במקביל (כביכול) עושה עוד הרבה דברים חוץ מלנגן סרט.

לכן, לדעתי אם אתה חושב להוציא כסף על כרטיס מסך יקר יותר או שיפור המחשב רק בשביל לצפות בסרטי DVD, עדיף לך לקנות נגן DVD. היום אתה יכול למצוא כל מיני מבצעים של נגנים תוצרת צ'ינג צ'נג צ'ו שמיוצרים אי שב בערבות סין, והם יעשו את העבודה טוב יותר ממחשב. והם גב זולים יותר, מנגנים DVD, CD, קוראים CDR/W, ומנגנים MP3.

יש להם גם יציאת קומפוננט בדרך כלל שאם הטלויזיה שלך תומכת בה אז התוזאה תיהיה טובה אף יותר!

פורסם
  • מחבר

אני יודע שכל כרטיס מסך של השנים האחרונות יפעיל AVI יש לי וודו3 והוא עושה את העבודה הבעיה היו שהמעבד מתבשל בזמן הזה שעה וחצי סרט ענין לא נעים למעבד נגן DVD כבר יש לי פשוט אני רוצה לנגן רק AVI במחשב הזה השאלה היא אם כרטיס מסך טוב יוריד עומס מהמעבד או שאין טעם להשקיע ואם כן לשמוש הספציפי הזה מה מומלץ

פורסם

לדעתי כרטיס טוב יותר לא יוריד את העומס מהמעבד.

אגב, הרבה פעולות לוקחות 100% מהמעבד.

אני למשל מפעיל את המחשב על רנדרינג של סצנות תלת מימד במשך שבוע רצוף. המעבד פועל על 100%, כרטיס המך פועל על 100% ואפילו הזכרון. אין לך מה לדאוג. זה לא כמו מנוע של מכונית שתפעיל אותו רצוף שנה שלמה. כל עוד המעבד לא מתחמם מידי אז זה בסדר. אתה יכול לקבוע ב BIOS טמפ' שבה המעבד יכבה אם אתה רוצה להיות בטוח. איך שלא יהיה, שעה וחצי עבודה רצופה למעבד, זה "פיס אוף קייק".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים