עבור לתוכן

ראיתם פרסומת yesmax

Featured Replies

פורסם

שבקרוב יהיו ממירים חדשים ו נוכל לבחור כל דבר מתי שבא לנו איזה חזק זה

עכשיו אני מבין למה חות מתקשרים אלינו כל יום ו מציעים הצעה חדשה ,מפחדים!

פורסם

השאלה היותר חשובה- האם יתנו להביא מכשירי PVR מארה"ב?

כי אולי הם מתלהבים שזו טכנולגיה ישראלית עליונה או משהו אבל ממה שהבנתי הריפליטיוי (המתחרה הפחות מפורסם של טיוו) הרבה יותר טוב, יותר זול, יש לו יותר שעות הקלטה, מתחבר לרשת הביתית (הורדה מידית של כל מה שהקלטת למחשב-תוספת מידית לכמות שעות ההקלטה), ובכלל יש לו המון פירצות ומודינג

פורסם

דבר ראשון ה YESMAX יהיה מינואר, ו HOT תפרסם טכנולוגיה דומה החל ממרץ בפריסה ארצית (מחודש הבא היא תתחיל לפרוס בכל מני מקומות).

לגבי המחירים לפי מה שהיה כתוב בהתחלה הם יהיו יקרים מאוד (ממיר 2500 ש"ח ועוד תשלום חודשי של 15 ש"ח)....

ועוד כמובן תשלום בשביל PAY PER VIEW CONTENT כמו סדרות או סרטים ספציפים (בדומה ל HOTTIME וכו)...

הרבה כסף יעשו פה... ובטח לא יתנו לדלג על פרסומות :)

פורסם

יתנו לדלג... אין ממש ברירה...

כי נגיד אני סתם רוצה לדלג בסרט, לא יתנו לעשות את זה רק כי אני עשוי לדלג על פירסומות?

פורסם

זה ממש שווה!!, אבל גם ממש יקר...............

נגיד במשפחה (כמו אצלי) יש 5 ממירים, אז מה צריך לשלם 12500??? במקום זה קונים מחשב חייתי

פורסם

קונים רק אחד כזה וכולם מקליטים עליו את התוכניות שהם רוצים ואז (פה נכנס הקטע של כמה חכם המכשיר שלהם) אפשר לראות בכל הטלויזות בבית

פורסם

זה פאקינג יקר - עוד מעט HOT תצא כמו שנאמר עם מכשיר PVR משלה, ואז המחירים יתחילו לצנוח.

לדעתי - החברות ילכו לכיוון של - "תתחייב ל3 שנים ותקבל את המכשיר ב1000 ש"ח במקום ב2500 או מששהו דומה " - כשיצאו דגמים טובים יותר חח.

בכל מקרה - (VOD (Video On Demand בHOT כבר לקראת השקה - ואין צורך בממיר או ציוד נוסף !

אני חושב שצריך לחכות לפחות עד שהכבלים ייצאו עם הPVR שלהם כדי שהמחיר יירד בצורה משמעותית, כמו שהיה בהתחלה עם בזק החוצפנים שלקחו 149 ש"ח לחודש עבור תשתית של 512K בחצי השנה הראשונה כשהADSL יצא לפני הכבלים. :nono:

פורסם
  • מחבר

ניכנסתי לאתר יס וזה נישמע עוד יותר טוב

http://www.yes.co.il/yesmax/

אבל יש איזה מקום שאפשר לדעת פרטים על הממיר עצמו?

פורסם

מזל טוב באמת הגיע הזמן שיביאו את זה לארץ!!

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים