עבור לתוכן

התלבטות קשה בנוגע למכשירי DVR/PVR

Featured Replies

פורסם

עוד מעט ייצא המכשיר של יס בעל דיסק כשיח ואיתו באה התלבטות

יס מקס

ייתרונות

ממיר משולב DVR ובעל תאימות מקסימלית

מסוגל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישית

חסרונות

יעלה 2500 שקל על המכשיר + 14.5 שקל התחברות וכמובן עוד תוספת לדמיי המנוי

חסר כונן DVD וחסר צורב DVD

חסר חיבור אינטרנט ובעצם חסר כל חיבור למדיה שונה מהטלויזיה

מכשיר DVD צורב + דיסק כשיח

יתרונות

בעל צורב DVD ודיסק כשיח

חסרונות

לא מסוגל להקליט ולצפות בשתי תוכניות בו זמנית

מחיר נע בין 3000-5000

המצב מביא התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע מה לבחור

יש למישהו רעיונות או ייתרונות וחסרונות שישנו את כף המאזניים?

פורסם

1. הPVR של יס יכול להקליט שתי תוכניות במקביל? אני שמעתי רק שאפשר להליט משהו אחר ממש שאתה צופה בו, זה עדיין יותר טוב אבל מהחובה לצפות במה שאתה מקליט

2. DVD מקליט צריך לתכנת ידנית מכשיר PVR מקליט אוטומטית את הסידרה שאתה רוצה וממשיך לעשות את זה כל שבוע, בשביל זה דמי המנוי החודשיים

3. לREPLAYTV יש חיבור רשת אני לא יודע אם גם לPVR של יס תהיה האופציה הזו, אני מניח שאתה מבין לבד את היתרון העצום של זה

4. שהוא חצי המשך ל3 אם יש לו כרטיס רשת ויש לך כבר צורב במחשב היתרון גדל אף יותר, גם אם אין לך צורב דיוידי למחשב ממש זול היום, הרבה יותר מDVD צורב

פורסם

לטעמי תחכה קצת שהמחיר של הPVR יירד לרמה של 1500 ש"ח ותלך על זה.

או שתיקנה לטלויזית LCD מעל 30 אינטצ' בשקם אלקטריק ותקבל DVD מקליט חינם ! חחח :yelclap:

פורסם

וואו, hold your horses. רק יוצאים הדגמים הראשונים לשוק (לפחות בארץ) והמחירים בשחקים.. חכה עוד מספר חודשים תראה זה יעלה פי 3 יותר זול ואז תצטער שקנית עכשיו. חוץ מזה, אני לא רואה בזה כזה יתרון ענק ו/או ביג דיל. כמובן שזה נוח, עדיף על קלטת וידאו כמובן, אבל לא שווה את ההשקעה במחיר האסטורנומי הזה (תברר כמה עולים TIVO בארה"ב ותראה על מה אני מדבר).

בקיצור, חכה בסבלנות, זו העצה שלי. ;)

שתי האגורות שלי.

פורסם

טיבו בארה"ב עולה 200 דולר +-

פורסם

אפשר להקליט מערוץ x ולראות את ערוץ y

YES MAX WEBSITE

פורסם

כן אבל הוא אמר בהתחלה שניתן לראות ערוץ X ולהקליט ערוצים YוZ

פורסם
אפשר להקליט מערוץ x ולראות את ערוץ y

תמיד היה קיים בכבלים עם רכיב הקלטה :nixweiss:

פורסם

אבל לא ביס וגם לא בדיגטליים של הוט

פורסם

קיים וקיים,לכבלים יש 2 שיטות שידור - אנלוג ודיגיטל- זה פשוט מפצל בין שידורים אנלוגיים ודיגיטליים - אתה יכול לראות אנלוג ובאותו זמן להקליט דיגיטל- או להיפך.

אבל זה לא הנושא .

באמת כדאי לחכות !

פורסם

זה כן חלק מהנושא כי זה שיקול משמעותי מאד

עוד שיקול ליס מקס יהיה דולבי דיגטל מלא! סוףסוף...

פורסם
  • מחבר

וואו, hold your horses. רק יוצאים הדגמים הראשונים לשוק (לפחות בארץ) והמחירים בשחקים..המחיר לא הבעיה חכה עוד מספר חודשים תראה זה יעלה פי 3 יותר זול ואז תצטער שקנית עכשיו. חוץ מזה, אני לא רואה בזה כזה יתרון ענק ו/או ביג דיל. כמובן שזה נוח, עדיף על קלטת וידאו כמובן, אבל לא שווה את ההשקעה במחיר האסטורנומי הזה שווה שווה (תברר כמה עולים TIVO בארה"ב ותראה על מה אני מדבר מה יעזור לי טיוו? זה רק בארה"ב).

בקיצור, חכה בסבלנות, זו העצה שלי. ;)

שמע אני כבר הרבה זמן גם מחכה לזה וגם מצפה לזה ;)

עזוב מבחינת כסף

מה עדיף מבין האפשרויות?

פורסם

למי שאמר שהטיבו עולה 200 דולר שידע שזה 70 דולר

פורסם

200 דולר לדגם השווה של ה80 שעות (כפול ממה שיס/הוט מתכוונים להציע)

אני מת על הרעיון של טיבו, מרגע ששמעתי על זה עוד כשזה רק היה בשלב הניסוי הבנתי כמה אדיר זה יכול להיות

אני חושב שתחכה עד שלאנשים יהיה מכשירים כאלה בפועל שתדע את מלוא היכולת שלהם, ותברר האם אפשר להביא מכשיריפ מארה"ב

גם אם אי אפשר בשבילי היתרון של דולבי מלא של היס סוגר את התחרות, אם יהיו ממירי סראונד רגילים אז DVR הוא אופציה ממש טובה

פורסם
  • מחבר

זה כל העניין

יש כבר מכשירים כאלה בפועל וידוע בדיוק איך הם עובדים

זה לא שאני שפן נסיונות או משהו כזה כי בארה"ב הדברים האלה קיימים כבר שנתיים אם לא יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים