פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים עוד מעט ייצא המכשיר של יס בעל דיסק כשיח ואיתו באה התלבטותיס מקסייתרונותממיר משולב DVR ובעל תאימות מקסימליתמסוגל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישיתחסרונותיעלה 2500 שקל על המכשיר + 14.5 שקל התחברות וכמובן עוד תוספת לדמיי המנויחסר כונן DVD וחסר צורב DVDחסר חיבור אינטרנט ובעצם חסר כל חיבור למדיה שונה מהטלויזיהמכשיר DVD צורב + דיסק כשיחיתרונותבעל צורב DVD ודיסק כשיחחסרונותלא מסוגל להקליט ולצפות בשתי תוכניות בו זמניתמחיר נע בין 3000-5000המצב מביא התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע מה לבחוריש למישהו רעיונות או ייתרונות וחסרונות שישנו את כף המאזניים?
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים 1. הPVR של יס יכול להקליט שתי תוכניות במקביל? אני שמעתי רק שאפשר להליט משהו אחר ממש שאתה צופה בו, זה עדיין יותר טוב אבל מהחובה לצפות במה שאתה מקליט2. DVD מקליט צריך לתכנת ידנית מכשיר PVR מקליט אוטומטית את הסידרה שאתה רוצה וממשיך לעשות את זה כל שבוע, בשביל זה דמי המנוי החודשיים3. לREPLAYTV יש חיבור רשת אני לא יודע אם גם לPVR של יס תהיה האופציה הזו, אני מניח שאתה מבין לבד את היתרון העצום של זה4. שהוא חצי המשך ל3 אם יש לו כרטיס רשת ויש לך כבר צורב במחשב היתרון גדל אף יותר, גם אם אין לך צורב דיוידי למחשב ממש זול היום, הרבה יותר מDVD צורב
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים לטעמי תחכה קצת שהמחיר של הPVR יירד לרמה של 1500 ש"ח ותלך על זה. או שתיקנה לטלויזית LCD מעל 30 אינטצ' בשקם אלקטריק ותקבל DVD מקליט חינם ! חחח
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים וואו, hold your horses. רק יוצאים הדגמים הראשונים לשוק (לפחות בארץ) והמחירים בשחקים.. חכה עוד מספר חודשים תראה זה יעלה פי 3 יותר זול ואז תצטער שקנית עכשיו. חוץ מזה, אני לא רואה בזה כזה יתרון ענק ו/או ביג דיל. כמובן שזה נוח, עדיף על קלטת וידאו כמובן, אבל לא שווה את ההשקעה במחיר האסטורנומי הזה (תברר כמה עולים TIVO בארה"ב ותראה על מה אני מדבר). בקיצור, חכה בסבלנות, זו העצה שלי. שתי האגורות שלי.
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים קיים וקיים,לכבלים יש 2 שיטות שידור - אנלוג ודיגיטל- זה פשוט מפצל בין שידורים אנלוגיים ודיגיטליים - אתה יכול לראות אנלוג ובאותו זמן להקליט דיגיטל- או להיפך.אבל זה לא הנושא .באמת כדאי לחכות !
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים זה כן חלק מהנושא כי זה שיקול משמעותי מאדעוד שיקול ליס מקס יהיה דולבי דיגטל מלא! סוףסוף...
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר וואו, hold your horses. רק יוצאים הדגמים הראשונים לשוק (לפחות בארץ) והמחירים בשחקים..המחיר לא הבעיה חכה עוד מספר חודשים תראה זה יעלה פי 3 יותר זול ואז תצטער שקנית עכשיו. חוץ מזה, אני לא רואה בזה כזה יתרון ענק ו/או ביג דיל. כמובן שזה נוח, עדיף על קלטת וידאו כמובן, אבל לא שווה את ההשקעה במחיר האסטורנומי הזה שווה שווה (תברר כמה עולים TIVO בארה"ב ותראה על מה אני מדבר מה יעזור לי טיוו? זה רק בארה"ב). בקיצור, חכה בסבלנות, זו העצה שלי. שמע אני כבר הרבה זמן גם מחכה לזה וגם מצפה לזה עזוב מבחינת כסף מה עדיף מבין האפשרויות?
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים 200 דולר לדגם השווה של ה80 שעות (כפול ממה שיס/הוט מתכוונים להציע)אני מת על הרעיון של טיבו, מרגע ששמעתי על זה עוד כשזה רק היה בשלב הניסוי הבנתי כמה אדיר זה יכול להיותאני חושב שתחכה עד שלאנשים יהיה מכשירים כאלה בפועל שתדע את מלוא היכולת שלהם, ותברר האם אפשר להביא מכשיריפ מארה"בגם אם אי אפשר בשבילי היתרון של דולבי מלא של היס סוגר את התחרות, אם יהיו ממירי סראונד רגילים אז DVR הוא אופציה ממש טובה
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר זה כל הענייןיש כבר מכשירים כאלה בפועל וידוע בדיוק איך הם עובדיםזה לא שאני שפן נסיונות או משהו כזה כי בארה"ב הדברים האלה קיימים כבר שנתיים אם לא יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.