פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים מי שהוא יכול להביא יל את האתר של סבבה בחיבור ישיר!או פאנץ או משו לאימיול שיגביר את המהירות או...קרדיט!!!תודה מראש!
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים מחבר מצאתי את האתר....תודה למרות הכל ואממ.. מי שהוא יכול להביא לי קרדיט או משהושיזרז יל את האימיול!
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים אתה לא צריך שום דבר שיגביר לך את המהירות , תשתף.ואת הקרדיט תרוויח לבד ע"י שיתוף קבצים במחשב שלך(לא שיעזור לך גם אם מישהו יתן לך את הקובץ קרדיט , כי זה פשוט לא יפעל)
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים בלילות שאתה לא משתמש במחשב תעלה את מגבלת ההעלה למקסימום.כמו כן שתף חלקים גדולים ממחשבך כל דבר שאתה חושב שיורידו, אל תשנה את השם יוזר שלך כי זה גם מוסיף קרדיט אם אתה מאותה משפחה.נתק אימיול כמו כן גם פיירוול מכין שהוא מתקשה להסתדר עם כל ההתחברויות אז זה מאט את כל העבודה. התחבר לשרתים מהירים והכל יהיה מצויין.אני אישית לא מוריד באימיול אני רק בפאבים קאזה ופלש גט.
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מצאתי את האתר....תודה למרות הכל ואממ.. מי שהוא יכול להביא לי קרדיט או משהושיזרז יל את האימיול!רעיונך נוסה על ידי והוא לא עובד...בעסה..תצטרך לשתף ותצבור לבד ולאט. הצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 621 שנים מחבר אני משתף משתף ומשתף! זה מה שאני עושה....טוב אבל אממ....אולי למי שהוא יש את המדריך לDC++ או סבה חיבור ישיר!כי זה עובד על האבים ולא ממש הבנתי.... איך אני מוריד מהם!ואממ.... אם יש למי שהוא פאבים הוא מוזמן לחלוק!תודה מראש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.