עבור לתוכן

לעזאזל! אתם לא יודעים מה קרה לי! המחשב הנייד.. ;_;

Featured Replies

פורסם

אל תישאלו מה קרה לי.

יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני)

אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה.

אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו!

קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ.

ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח.

ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי.

השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו.

אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד (ללא כל ידע) וראיתי שהכל מלא במים. (הסבר בקרוב)

וואו איזו צרחה מרוב עצבים נתתי. איך לעזאזל המחשב הגיע עמוק עמוק לתוך המקפיא?! מה מיתברר לי? שאחי הקטן (ה "קוסם" הכי מוכשר עלי אדמות) שם אותו שם. כמובן,ליפני שהוא הולך לחטוף איזו זאפטה מצלצלת,הוא אמר לי 'אבל שמתי אותו כדי שהוא יוטען (שפה זאטוטית) לך.' ואני שואל אותו - מה יוטען?!

אבא שלי כעס עליו. והוא מרוב לחץ אמר 'יש ביפנים בטריות ורציתי שהמחשב יטען לך' קניראה כשאמרתי לו אז עם הצעצוע שלו,שצריך ליטעון תבטריות שלו (היה לו סוג סוללות עם אפשרות להטענה) הוא חשב,שבגלל שיש במחשב הנייד בטריות,צריך להכניס אותו כחבר למשקאות,עמוק עמוק במקפיא..

האמת שלא הוצאתי עליו תכעס שלי. כי הייתה לו כבנה טובה. אבל באותו הרגע היתחשק לי .. לא יודע מה לעשות,משהו מרוב כעס.

ההרד דיסק הוא היחיד שניצל. אתם יודעים מזה כמעט 30 שעות במקפיא? (אני חושב שיותר. לא נגעתי בנייד שלושה ימים). לאט לאט בתוך המחשב היתווצר קרח. וכשהוצאתי אותו הקרח הפך למים. ואתם מנחשים לבד מה קורה כשמים חודרים היישר אל האלקטרוניקה המודרנית שלנו.

אין לי אחריות עליו. קיבלתי אותו ליפני 3 שנים ממישהו שלא היה צריך אותו. (ראיתם איזה פוקס הלך לי?)

כמובן שזה בטח יצחיק אתכם,אבל שתדעו אותי זה בכלל לא הצחיק. אפילו לא לשבריר - של שניה.

עריכה:

אגב,למי שלא יודע.. יש אפשרות להטענת סוללות ע"י הכנסתם למקפיא! ואת זה לצערי אמרתי לאחי.. למה אני לא שומר על הפה,למה! :kopfpatsch:

פורסם

משתתף בצערך ככה זה אחים קטנים או אחיות חח

לי אומנם לא קרה דבר מצער כל כך קרה לי קטע קטן אם אחותי אני יום אחד הבאתי סרט DVD הביתה קניתי לי DVD חדש בזמנו SDE210E

קיצר אני בא לראות אותו ואני מתחיל לחפש את השלט ולא מוצא אותו אחרי כמה זמן אני מגלה שאחותי הקטנה בעצם זרקה אותו מהחלון ותבינו אני גר בקומה 18

אז כלום אל נשאר ממנו :-\ :P ועד היון ה-DVD שלי שוכב בצד והוא חדש רק בלי שלט ושלט עולה 200 שקל בשבילו אני כבר מעדיף ללכלת ולקנות DVD שתומך

DIVX במקום שלט חדש :-\ :-\

פורסם
  • מחבר

אחים קטנים = מכה שלא ברא השטן

פורסם

מה אני אגיד לך :(

משתתף בצערך.

חבל שבכלל ניסית להדליק אותו, טעות.

היית צריך לפתוח אותו וליבש אותו טוב טוב טוב ורק אז לחשוב בכלל על הדלקה.

:'( :'( :'(

פורסם
  • מחבר

אין,ייבוש לא יעזור. הוא היה במקפיא כל כך המון שעות עד שאני מאמין שהמים והקרח חדרו לתוך חלק אפשרי במחשב. חוץ מההרד דיסק,אני באמת לא יודע איך הוא ניצל. בדקתי אותו והוא עובד מצויין,כאילו הוא לא עבר הקפאה!

ד"א תיראו תצד החיובי..

יש לי עכשיו מחשב עם בטריה של שעתיים רצוף =]

(מנסה להיתנחם,בע.)

פורסם

חלוק גדול מזה באשמתך :bash:

אגב,למי שלא יודע.. יש אפשרות להטענת סוללות ע"י הכנסתם למקפיא! ואת זה לצערי אמרתי לאחי.. למה אני לא שומר על הפה,למה! :kopfpatsch:

אח שך קטן וקל להשפעה,אם לא היית אומר לו זאת האסון לא היה קורה,תמיד כדאי לחשוב טוב טוב לפני שאומרים/עושים משו ,בסופו של דבר you get what you give

תסתכל על הצד החיובי עכשיו אתה יכול לקחת כמה קרשים ומקדחה לחבר ללפטופ אם ברגים ויהיה לך אחלה כיסא :lol:

מצטער אם ביאסתי

פורסם
  • מחבר

אחי,אבל מאיפה לי לדעת שהוא יחשוב על רעיון כזה?! :nixweiss:

פורסם

אתה הכנסת לו תרעיון הזה אתה לא חושב :s05:

כמובן שלא ספיצפית תרעיון הזה אבל באופן כללי.. אתה הסיבה שהוא חשב על הרעיון הזה

פורסם
  • מחבר

קניראה שאתם צודקים.

אז מה? להרביץ לעצמי או לא? :kopfpatsch:

פורסם

איפה כתוב שאפשר להטעין סוללות ע"י הכנסה למקפיא?

פורסם

תנסה תראה שאחרי שאתה מכניס סוללות רגילות למקפיר ומוציא אחרי כמה שעות אתה יכול להישתמש בהם שוב!!

אבל אל להרבה זמן :P

פורסם

גם אם לא תכניס אותם למקפיא יהיה בהם עוד קצת זרם...

ואתם צריכים להבין שההיגיון של הילדים הוא שונה מאוד ...אצלם הכל נראה הרבה יותר "פשוט" אני יכול לספר לכם מפה ועד מחר סיפורים שטותיים של ילדים

רק אחד לדוגמא : דוד שלי הביא פעם לשני הבנות שלו 50 שקל ואמר להם להתחלק חצי חצי ... :kopfpatsch: אז הם פשוט חתכו את השטר לשתי חתיכות :screwy:

פורסם

זה אולי נשמע מאוד מוזר. אבל לך תדע

הפלפון של אחותי נרטב לגמרי

ולא עבד לגמרי. חשבתי שהוא גמור. ייבששתי אותו. הוצאתי את הסוללה ולא הדלקתי אותו חס וחלילה!!

שמתי אותו בהמון נייר סופג ונתתי לו שבוע.. אחרי שבוע הדלקתי. נדלק.

אבל עשה בעיות. נתתי לו "לנוח" עוד שבוע. עובד כמו חדש.

אתה לא יכול לדעת, תנסה לפרק את כל החלקים, לספוג את כל המים, יכול להיות שלא הכל נשרף לגמרי.אם לא היתה קורוזיה (אני מאמין שעדין לא היתה כי לא היה מים מש הרבה זמן

יש מצב שלא הכל נשרף שם.. תבדוק טוב טוב היו דברים מעולם

פורסם

לי נפל הפלאפון שלי בזמן שהוא דלק לתוך האסלה

אזרתי אומץ דחפתי תיד והוצאתי

הוא פעל ממש פעל ואז עטפתי אותו באיזה קילו נייר טואלט ולקחתי אותו הביתה

ואז שעה ניקיתי אותו אם מנקה אוזניים עד שייצא הריח

פורסם

ואתה עדיין מקרב אותו לראש ? ::):screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים