פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים כל פעם שאני משחק counter-strike כמה זמן רצוף פתאום נהיה לי מסך כחול שאומר לי משהוdamage your computer..... bla bla bla .... dumpedניסיתי ליבדוק אם יש איזו שהיא חומרה לא מותקנת טוב התקנתי עדכון של הכרטיס מסך נכנסתי גם ללוח בקרה -> מערכת -> מתקדם -> הפעלה ושחזור -> והורדתי את הוי ב הפעל מחדש אוטומטית זה גם לא עזר יש לי windows xp pro אני כבר מיואש מה עוד אפשר לעשותיש מצב שצריך לקנות מאוררים כי יש לי רק אחד של הפנטיום בבקשה תעזרו לי תודה מראש :'( :'( :'([attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים תצרף להודעה את הקובץ dump הכי עדכני,נמצא ב c:\windows\minidump תכווץ בzip כי אפשר לצרף רק קבצים אם סיומות txt, jpg, gif, pdf, png, bmp, zip
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים קבצי dmp נשמרים לתיקיה שאמרתי למעלה כל פעם שיש מסך כחול,מכילים פרטים..על המסך הכחול ,חשבתי שתבין תחלק הזה בעצמך כיוון שבכל מסך כחול רשום בסוף saving dump או משו דומה עם איזה תוכנה אפשר לצפות במידע בקבצי הDMP הללו? לא מצאתי... windbg
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים מחבר למישהו יש הסבר יותר מפורט בבקשה זה מחשב חדש רק בן חודש וכבר עושה לי בעיות אין אני מיואש בבקשה תעזרו לי עם המסך הכחול הזה שכל הזמן קופץ לי ואומר לי dump סעמק ?@#!@$ חרא מחשב יש מצב שאני צריך לקנות מאוררים ??? :pissed: ???
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים עברתי על הקבצי dump ונראה שהדרייבר של הכרטיס קול הוא הגורםתבדוק אם יש חדש יותר,וכמובן תסיר את הנוכחי לפני שאתה מתקין חדש יותר
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים מחבר את בטוח שזה הכרטיס קול ?????כי זה כרטיס קול מובנה טוב עכשיו מה אני עושה אני מוחק את ההתקנה שלו ????
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים מחבר רק שניה אם אני מוחק את ה-driver של הכרטיס קול זה גם יהיה בסדר שהוא יהיה מופעל ע"י הוידוס ? ???
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים את בטוח שזה הכרטיס קול ?????כןכי זה כרטיס קול מובנה זה לא משנהרק שניה אם אני מוחק את ה-driver של הכרטיס קול זה גם יהיה בסדר שהוא יהיה מופעל ע"י הוידוס ? ???כדאי שהוא לא יהיה בשימוש לפני שאתה מסיר אם אתה מסיר = לא יהיה אפשר להשתמש בכרטיס קול ,כלומר לא תשמע כלום באף תוכנה/משחקזה לא סיפור מסובך כנס לאתר של היצרן לוח אם ותמצא שם תדרייברופשוט להסיר את הדרייבר הנוכחי דרך הוספה הסרה/add remove בלוח בקרה / control panelותתקין תדרייבר החדש יותר
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר טוב הדריבר של הכרטיס קול הוא של SoundMAX www.sounmax.com אבל אני לא יודע מה אני צריך להוריד מישהו יכול לעזור לי עם זה ??????
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים לא ממש זה רק החברה שייצרה אותו או השם הכללי אין דרייבר אונברסילי מה שתמצא שם זה רק הפנויות לאתרים של יצרניות לוחות אםאת הדרייבר תמצא באתר של היצרנית לוח אם לפי הדגם.אם אתה לא יודע מה הדגם אז פה הסברתי איך לגלות - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95007.msg802924#msg802924
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר טוב אני בתוך התוכנה CPU-Z איפה עכשיו אני בודק איזה כרטיס קול יש לי ????
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים לא הבנת ,זה לא מה שאתה אמור לבדוק,אתה אמור לברר מה הדגם של הלוח ולמצוא תדרייבר העדכני לכרטיס קול באתר של היצרן ,את הדגם/חברה של הלוח אתה יכול לראות בmainboard (בתוך התוכנה cpu-zmanufacturer = יצרן model = דגם
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר סבבה אני רואה את זה אבל מאיפה אני יכול להוריד ????אולי אתה יכול להביא לי לינק ???Maunfacturer - ASUSTeK Computer INCModel - P4S800Dאני מאוד אודה לך אם כן ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.