פורסם 2002 ביוני 1123 שנים מחבר גם הרב עובדיה יוסף קיבל פרס ישראל , וגם הוא מרפיש מרפיש ....ולך Nice-1 אני יכול לוותר על תגובה שלך , כי אני בסך עוד סתם אחד ש...... סתם אספסוף אנוכי .
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר לא הבנת אותי :ולך Nice-1 אני יכול לוותר על תגובה שלך , כי אני בסך עוד סתם אחד ש...... סתם אספסוף אנוכי .
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אודיקול, רק משפט אחד:דמוקרטיה היא לא דיקטטורה של הרוב.מוזר, תמיד חשבתי שזה כן ככה. לא בגלל זה קוראים לזה דמוקטטורה?יש דמוקרטיה אידיאלית. אבל דמוקרטיה אידיאלית מקומה בעולם אידיאלי.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר אודיקול, רק משפט אחד:דמוקרטיה היא לא דיקטטורה של הרוב.מוזר, תמיד חשבתי שזה כן ככה. לא בגלל זה קוראים לזה דמוקטטורה?יש דמוקרטיה אידיאלית. אבל דמוקרטיה אידיאלית מקומה בעולם אידיאלי.מילים בסלע .
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אודיקול, רק משפט אחד:דמוקרטיה היא לא דיקטטורה של הרוב.למיטב ידיעתי דמוקרטיה היא כן דקטטורה של הרוב, בגלל זה קוראים לה דמוקטטורה. ;Dדמוקרטיה טהורה בנויה לעולם אידיאלי, מה לעשות שאנחנו לא באחד כזה :'(
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים פספסתם את הכוונה!דמוקרטיה היא לא דיקטטורה של הרוב, זה כל הרעיון בדמוקרטיה!! אופוזיציה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.