פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אהלן אמרו לי שהפונקציה הזאת באמת נכונה אבל זה בלתי אפשרי כי יש לאותו X כמה Yים מי שיודע איך לסרטט את הפונקציה הנ"ל יכול לבדוק?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים תסדר את הלינק ואני חושב שאולי תוכל להעתיק את השאלה לאתר הזה יהיה הרבה יותר נוח
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים 2 Y=X נגיד שX=9 אז Y=+-3אין בעיה שיהיו כמה Y ל X. כל זה נאמר בפונקציה הפוכה.....אולי כך דובר בעניין שם.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מחבר איך אני אכתוב לך בפה זה עם שורש שלישי וכל מיניתנסה להוריד את התמונה למחשב ולשחק עם הגודל אולי תוכל לראות
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים קוראים לזה פונקציה דו ערכיתקח למשל את הפונקציה של מעגלR = X^2 + Y^2כאשר R כמובן אינו משתנה אלא קבוע אורך הרדיוס[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים בשביל שזה יהיה פונק', צריך לבחור + או -, אחרת זה שתי פונק' נפרדות, לא אחת
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים זה לא פונקציה בהגדרה כי אין לכל ערך של X ערך Y אחד ויחיד אבל בשביל זה המציאו את השם "פונקציה דו ערכית"
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים פונקציה מוגדרת כך שלכל ערך איקס יש ערך ווי אחד בלבד, לכן מה שהבאת לא יכול להחשב כפונקציה.אין לי כוח לבדוק אם מה שרשום באמת יותר את הצורה הזאת אבל אפשר לצור עקומות בצורה כזו וגם בצורות הרבה יותר משונות.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אמרתי כבר בהתחלה שזו פונקציה הפוכה וכמו שאמרו כמה הודעות מעלי פונקצייה דו ערכית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.