פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים בדיוק מה שכתוב בכותרת.שיר מהסוג שאני אוהב:משפחת תאקט- אלסטארז.משהו בסגנון הזה.תודה.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים 1. הסוד2. תשובה לאהבה - זולה ממברס וקרן לוי3. זוז מצד לצד - מומי לוי ושלוש לראש
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מחבר תודה אהבתי את השירים (רק לא ממש את האחרון).יש עוד שירים בסגנון הזה? (שיטו יותר לכיוון היפ הופ ישראלי).
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אחת ההרכבים החזקים יותר שיש בארץ של היפהופ נקרא כלא-6, והם נחשבים להיפ-הופ "כבד" בארץ, לפחות לפי מה שאני יודע. זאת אומרת שזה הרבה פחות "פופ" מסאבלינימל ומשלחיו. אם באמת יש לך ראש להקשיב לזה, אז אני ממליץ לך להקשיב ל: כלא 6 - אין אור, שיר שאישית אני מאוד אוהב...בהצלחה!
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים 1 - משפחת תאקט - ריספקט 2 - משפחת תאקט - זה כתוב בספרים3 - משפחת תאקט - טינאנאי (שרים שי 360 ובוסקילז שניהם מההרכב של תאקט , וזה נמצא בדיסק האחרון שלהם )4 - משפחת תאקט - במועדון (בוסקילז)(ובכלל אני ממליץ לך על הדיסק האחרון של משפחת תאקט , אחלה דיסק)5 - אבי מסיקה - שכונת חיים 6 - דנידין וטריפל מאץ' - פוזה7 - העקרב ושי360 - בענינים8 - כלא 6 ותאופיק - אתה קוצוני 9 - אמרוס שי360 מסיקה - ללכת הלאה
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים מה הקטע עם כל הקאברים המגעילים של TACT על שירים עבריים קלאסיים? הם פשוט לוקחים שירים עבריים ואשכרה משמידים אותם... אחר כך ת'קולט את כל הפרחים בשוק שרים את זה..."השמש תידן בין עזה לרפיח, ירח ילבין על פסגת הר חרמון... פרחים בקנה ובנות בצריח, ישובו לעיר חיילים בהמון"
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים אני בדרך כלל לא מקשיב בכלל לכל החרא הזה. הרוב שירה מגעילה, טקסטים לא קשורים.. לא משו ששוה להאזין לואבל שמעתי את החידוש לשיר של מני בגר..זה היה בייתי. של הילה הררי. ושילוב עם כלא שש.. ממש אהבתי. אבל ממש.לזמרת יש קול מדהים.. ולמילים באמת יש משמעות (שאני מאוד מזדהה איתה..)שווה לשמוע
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים משפחת טאקט - ALL STARSמשפחת טאקט - RESPECTמשפחת טאקט - טינאנאימשפחת טאקט - PEACE IN THE MIDDLE EASTמשפחת טאקט - את אותי שופטת (REMAKE)משפחת טאקט - למהמשפחת טאקט - הסודמשפחת טאקט - ישראלסיוון - אין גבולותאבי מסיקה - עין תחת עיןאבי מסיקה & נובלס - מה השםאבי מסיקה - אגו מנופחדני דין מסיקה ומורן-מאבד ת'עשתונותאבי מסיקה - פינוקיוכלא 6 - אם הייתי יכולכלא 6 - האלמנט השישיכלא 6 - המשחקכלא 6 - כחול לבןצ'ינו פרודקשיין - עמק הסיליקוןפרברים רפיוג'יז - כיכר פארטיהילה הררי וכלא 6 - זה היה ביתיוויט סטייל - אגדת האהבהוויט סטייל - לפרוש כנפייםעריכה:הבנתי עכישו את הסגנון שלך...תנסה להוריד:משפחת טאקט - תסתכל עליי עכשיוזה מה שאתה מחפש
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים אני בדרך כלל לא מקשיב בכלל לכל החרא הזה. הרוב שירה מגעילה, טקסטים לא קשורים.. לא משו ששוה להאזין לואבל שמעתי את החידוש לשיר של מני בגר..זה היה בייתי. של הילה הררי. ושילוב עם כלא שש.. ממש אהבתי. אבל ממש.לזמרת יש קול מדהים.. ולמילים באמת יש משמעות (שאני מאוד מזדהה איתה..)שווה לשמועלא ממש אהבתי ובכללי לא ממש אוהב את כלא שש , הם סתם שרים חרא , במיוחד אח של הצל .מי שבאמת יש לו טקסטים קשורים זה סאבלימינל (משפחת תאקט , חוץ מהצל )
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים תקרא את הליריקס של כלא 6 - פצצת זמן, ואני רוצה שתגיד שזה לא קשור ולא יפה
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים לא אמרתי שאין להם טקסטים טובים , אבל הם לא יודעים לשיר .במיוחד במיוחד איתמר אליאסי (אח של הצל) הוא חרא של ראפר השתיים השניים דיי טובים .
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים מחבר תודה חברה :) בדיוק מה שחיפשתי (רק לא כלא 6, לא ממש אהבתי את השירים שלהם).
פורסם 2004 בנובמבר 2221 שנים שירי בזוקה וצולו - חלום חיי.שיר הראפ הכי טוב שנעשה אי פעם בעברית.נפוץ מאד בקזאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.