פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים LOL!! :lol: אחותי התעצבנה קצת ואמרה שלא תזלזל בבנות מתכנתות! אבל בכל זאת - :lol: :lol:
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים WTF רוצים קטע טוב תקראו לאבא שלכם מהחדר הוא יענה אההה תגידו ול חזרה בדיקת שמיעה :lol:
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים טריוויה! מישהו יודע למה לחזירי ים קוראים חזירי ים? לא אמורים לקרוא להם שרקן בעברית?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מזה לא ניראה לי שרקן זה החיה הקטנה והחמודה הזאת חזיר ים באנגלית זה מנטי אני חושב זה ניראה בערך כמו דוד שמש ולא עושה הרבה חוץ מלשחות יש כמה כאלה באיזור של פלורידה
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים קוראים להם חזירי ים כי הם יכולים לשרוד המון זמן בלי לאכול (לא לנסות בבית בבקשה), ומלחים נהגו לקחת אותם בספינות ולהחזיק אותם שם כמו חזירים למאכל, להפלגות ארוכות במיוחד.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אני חושב שה"דוד שמש" שאתה מתכוון אליו הוא או כלב ים (פחות סביר,) או פיל ים או סוס ים (ניבתן). אין שום קשר כלשהו בינם לבין חזיר ים... אכן, נקרא גם שרקן... לא, אין שום קשר בינו לבין ים... והוא אוכל המון - בגלל זה קוראים לו חזיר... אני לא חושב שהוא יכול לשרוד הרבה ללא מזון... וגם אם כן, אני הייתי קורא לו "גמל ים" ולא "חזיר ים"... למי שמעוניין לראות תמונה: http://www.mypet.co.il/mypet/small_mammal/sharkan.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.