עבור לתוכן

רכישת חבילות windows ו office מקוריות

Featured Replies

פורסם

האם המחיר זהה בכל מקום ?

האם דרך האינטרנט זה יותר זול ?

אפשר לקבל link לרכישה כנ"ל דרך האינטרנט ?

פורסם

חפש בזאפ www.zap.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה !

פורסם

אחי זה עולה המון כסףףףףףףףףף

אתה יכול להוריד מערכת הפעלה של לינוקס והכל חינמי.

לינוקס לא נופלת מווינדוס ולו במעט.

אני אומר את זה למרות שכרגע אני עובד עם ווינדוס אבל בימים הקרובים אני יתקין לינוקס.

ובאשר לשאלתך האם המחיר זהה בכלל מקום התשובה היא שלא אך אין חריגות כל כך גדולות ממקום למקום.

פורסם

אני יכול להעיד על אופיס שהוא עולה בארץ לא יותר מבחו"ל. זה בגלל שמיקרוסופט חייבת להתחשב בשוק כאן שיש לו פחות כוח קנייה מבאמריקה. (מה גם שהיא לא יכולה ממש לדפוק את המעטים שקונים). בסוף קנינו את גרסת הSmall Business של אופיס 03, כשיש לך עסק וזה הכלי פיתוח העיקרי, אין לך ברירה ולעבור לאלטרנטיבה אחרת רק בגלל המחיר זה לא אופציה.

פורסם
  • מחבר

תודה לעצות המניעות אותי לשאול עוד:

באשר ללינוקס. הוצע לי בעבר לעבור ללינוקס. התקנתי red hat 8 ונוכחתי שכל מה שאצל ms הוא מובן מאליו, בלינוקס כלל וכלל לא.

לדוגמא: כונן A. במערכות הפעלה של ms כונן A הוא ישות מובנת מאליה. ב "לינוקס צריך "לעלות" אותו.

פתיחת קובץ zip. ב windows לחיצה כפולה על הקובץ הדחוס מספיקה. ב "לינוקס" מדובר בשמות קבצים ארוכים ומפחידים (משהו עם gz) ויש ללמוד המון בכדי להיות מסוגל לפתוח קובץ דחוס.

ב ms קובץ הפעלה הוא exe או com או bat. בלינוקס אין סיומות לקבצים ואי אפשר לדעת מי עושה מה.

האקספלורר של ms קל לתפעול ומשביע רצון. בלינוקס הדבר היחיד שהצלחתי להתחבר עימו לרשת היה "גודזילה" או משהו כזה והעברית שם היתה נוראית! בכלל נושא העברית ב "לינוקס" היה למעלה מכוחותי.

לא זכיתי ב "לינוקס" לייעוץ ותמיכה טובים מעין אלו שאני זוכה בפורום של windows כמו זה הנוכחי.

היתרון היחיד שמצאתי ב "לינוקס" הם ה אפאצ'י וה mysql המובנים אך להתקין אותם ב windows זה משחק ילדים.

חוששני שאינני מוכשר מספיק לצורך עבודה בלינוקס. הלואי והייתי.

ואשר לאופיס ל small business. נשמע מענין. האם ביצועיו דומים לאלה של ms? האם עובד ב windows? היכן אפשר להשיג זאת ?

על כל פנים, אני מאוד מודה לכם על העצות.

פורסם

תוכל להתקין FEDORA CORE 3 הוא מאוד ידידותי...ותוכל להסתדר בו מהר כל מה שאתה צריך הוא להכנס פה לפורום לינוקס ונשמח לענות לך על כל השאלות.

כמובן שצריך מעט להכיר את הסביבה החדשה אבל עם הזמן אתה תכיר(שבוע שבועיים...) יש בפורום הזה להורדה את הגרסאות +הסברים שלפני התקנה+הסברים של ההתקנה+תמונות של הליך ההתקנה+מאגר שאלות עצום+אפשרות לשאול כל מה שאתה רוצה.

ברוכים הבאים לעולם הלינוקס..........(או שמא שלא).

ואני חושב שאתה די מוכשר...

פורסם

אתה לא חייב שום דבר לאף אחד. אם לינוקס לא אינטואיטיבי בשבילך זאת לא פשלה שלך! אם אתה צריך להכנס לפורומים בשבילך עזרה זה לא עסק, זה יותר מדי עבודה בשביל משהו בסיסי כמו מערכת הפעלה.

כשאמרתי Small Business Edition התכוונתי ל Microsoft Office 2003 Small Business Edition. האופיס (כל גרסא) מגיע בכמה טעמים, וההבדל הוא איזה תוכנות מכילה החבילה. אתה צריך להכנס לאתר שלהם בשביל עוד מידע, אבל אני יכול להגיד לך שבעיקרון יש את הStandard שזה מכיל הכי פחות, הSmall Business Edition שזה מכיל הכל (או כמעט הכל) חוץ מMS Access ואת הProfessional שמכיל את הכל המחיר בהחלט בהתאם. לרוב האנשים מספיק הרגיל, אבל אתה חייב לברר מה מכיל כל אחד ובמה אתה משתמש.

אני השתמשתי באופיס לא חוקי, ורק אז קניתי את החוקי. הדיסק יושב לי בבית בפלסטיק עדיין, אבל אני מכוסה.

פורסם
  • מחבר

תודה !

בהחלט הארת זוית נוספת בשיקולי !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים