פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים תשמע, עם עובדות אין מה להתווכח...ואין לי שום אינטרס לשקר לך.....תשאל חברי פורום(ואת אינטגרל בפרט, אני זוכר שהוא דיבר איתי על זה)...
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מחבר עוד פרט חשוב זה המבחר של המוצרים שמציעה החנות, בKSP יש מבחר דיי קטן, במיוחד ביחס לנועה או פנדה...
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אני אומר שהכי טוב בלוג'יקאחרי שבדקתי המון אבל ממש המוןןןן הגעתי למסקנה שהם הכי זולים ואמינים מאוד וגם כל חוות הדעת שקיבלתי עליהם ועל איכות מוצריהם היו טובות... משם אני מתכוון לקנות את המחשב שלי בעוד איזה שבוע-שבועיים בע"ה...
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מחבר ואיפה יש את החנות שלהם?אפשר לקבל עוד דעות על החנות וגם את כתובת האתר?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים logicpc.co.ilרמת גןחנות חביבה ביותרzigzag2000.co.ilנווה מונוסוןחנות מצוינת, שירות מצוין, מחירים גבוהים מאודnoacomp.co.ilחיפהחנות מצויינת, שירות מצוין+, מחירים מעט גבוהים.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים שי מחשבים הרצליה09-9512921מתן בראל שלח אותכם! מחירים זולים בדוק!(דבר עם עינת)
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים עוד פרט חשוב זה המבחר של המוצרים שמציעה החנות, בKSP יש מבחר דיי קטן, במיוחד ביחס לנועה או פנדה... אל תיתן למראית-עין להטעות אותך - אין בכוונתי להשמיץ אף אחד - אינני מאמין בדרך זאת, אך קח בחשבון ש- קיי.אס.פי שמה לה כמדיניות לפרסם אך ורק מה שנמצא במלאי וזמין מיידית ולא כל רכיב שהיא יכולה להשיג בתיאוריה ... נקודה למחשבה
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים מה שאתה אומר אינו נכון!!! בדוק!!! אין לה מארז של TT VA7000 והוא כן מפורסם שם והוא אולי יהיה עוד שבוע פלוס. אין לה משחה טרמית והיא כן מפורסמת שם ואלה רק הדברים שאני הייתי צריך והגעתי ולא היה אז בלי פרסום כוזב בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.