עבור לתוכן

איפה כדאי לשדרג/לקנות מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות שידרוג רציני למחשב שלי או בכלל לקנות מחשב חדש...

באיזו חנות הכי כדאי לבצע את הרכישה? (איזור חיפה)

אני מכיר שם את החנויות: נועה מחשבים, KSP, אקסלנט , פנדה...

באיזו מבין החנויות האלו או אחרות הכי כדאי לקנות? שמעתי שהשירות בפנדה וKSP ממש לא טוב, אז מה אתם אומרים?

פורסם

דבר ראשון מפנדה להמנע.

KSP השירות לא משהו אבל המחירים זולים מאוד.

נועה עם שירות מצויין אבל המחירים יקרים מאוווד.

על אקסלנט לא שמעתי.

בסה"כ אם הייתי במקומך הייתי הולך ל-KSP

פורסם

אם אתה רוצה מחיר זול אז KSP אבל השרות לא משהו וגם האחריות היא לשנה!! תזכור את זה עם אתה רוצה שרות עם אחריות אז צריך לשלם

בקשר לאקסלנט יש לם אתר או משהו??

פורסם

דוגרי האחריות הזאת זה כל כך בולשיט שאנשים מכניסים לראש שלהם שזה חיוני, אבל ביום יום זה בכלל לא משנה ואפשר לחסוך מאות שקלים כי לי יש תמחשב כבר שנתיים ולא ניצלתי את האחריות אפילו פעם אחת, עדיף פחות אחריות ופחות כסף וחלקים איכותיים יותר.

פורסם

KSP אחלה חנות אז מה אם יש לך אחריות עד שהמחשב מתקלקל...

פורסם

לא יודע איך אצלכם אבל כל מחשב שהיה\יש לי היה לי ניסיון לא טוב(לא קניתי בKSP) במחשב שנשרף היה לו מיליון תקלות וכל חודש תכנאי אבל למרות התיקונים המחשב עבד יפה מאוד והצליח להריץ משחקים בצורה מעולה וחלקה עם GF4 אבל בכללי המחשבים שלי היו דפוקים ולכן אני מעדיף עוד אחריות

פורסם

אם אתה לא מקצוען שיכול לעלות על תקלות בעצמו ולנסות לפתור אותם אז תתרחק מKSP כמו מאש!!!

השירות שם גורע בצורה מחפירה, אם אתה לא בא לקנות מזהו או מחזיק שטרות ביד אז אין עם מי לדבר ואם אתה כבר מוצא מישהו אז אחרי שנייה אתה מעדיף זהוא היית מדבר איתו, בחיים לא ראיתי כזאת חנות עם יחס רע ללקוח.

הבדיחה והטעות הכי גדולה שהיתה להם איתי הייתה כשבאתי לקנות משהו ואזל להם מהמלאי - אז ברגע שהוא ראה שאזל להם הוא אמר שאין להם ובזה הרגע הפסיק לנסות להיות נחמד ואמר "אין לנו תתקשר בעתיד ותשאל אם יש" וכשביקשץי לבדוק בסניף אחר הוא ענה בטון מזלזל "אם היה הייתי יודע" טעות גדולה כי הייתי מוכן להמתין, אבל אחרי זה העדפתי לנסוע עד לחדרה בשביל לקנות את החלק וKSP עיבדו תכסף ואת הלקוח (שגם ככה הייתי בא אליהם רק בשביל חלקים שלא דורשים אחראיות גדולה).

פורסם

זה רק קרה לך...

לי הם התנהגו מצוין גם שהצקתי להם בקשר לדברים

פורסם
  • מחבר

מוזר שאף אחד לא מכיר את החנות אקסלנט... בכל מקרה הנה האתר שלהם:

www.hardware.co.il

מה אתם אומרים עליהם?

דווקא ממה שראיתי נועה לא כל כך יקרים...הם דווקא דיי בסדר...

ובקשר לKSP, לא נראה לי שווה לקחת את הסיכון של השירות בתמורה לחיסכון לא כזה משמעותי של 100-200 ש"ח...

פורסם

אקסלנט חרא של חנות, ג'נרית לחלוטין.

נעה מצוינים!!! שירות בין הטובים בארץ(אם לא הכי טוב) ומחירים לא בשמיים(אמנם יותר יקרים מ KSP אבל לא בהרבה).

פורסם

תקנה מNOA

פורסם

אקסלנט חרא של חנות, ג'נרית לחלוטין.

נעה מצוינים!!! שירות בין הטובים בארץ(אם לא הכי טוב) ומחירים לא בשמיים(אמנם יותר יקרים מ KSP אבל לא בהרבה).

עלק מחירים לא בשמיים, המחירים בין היקרים בארץ אם לא הכי יקרים!

פורסם

תראה חנות של כאלה שאומרים שAMD זה חרא מה ציפית?

פורסם

מה אתם מז**נ*ים את השכל?!

הם לא כאלה יקרים, המחירים שלהם סבירים ביותר.

ו AMD זה חרא? הם מעודדים קניית AMD ואף מבצעים OC במקום לכל דורש!! :screwy:

פורסם

Yea right

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים