עבור לתוכן

עזרה בחיפוש אחר אתרים המלמדים כימיה וביולוגיה מהיסוד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים :) )

בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[

בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה?

(*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D )

ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעזור לי בצורה רבה יותר.

תודה רבה רבה לעוזרים! :)

פורסם

מממ אני לא חושב.. כתלמיד ביולוגיה\כימיה אני יכול להעיד שהחומר של כיתה יוד היה ממש ממש קל. פשוט תקרא את הספרים

שלמדת בהם ותענה לפעמים על כלמיני שאלות בספר. תקח את מחברת מלאה ממישהו ותקרא גם אותה. בקשר לכיתה יא, זה

כבר עניין אחר. במיוחד בכימיה, אם לא היית קשוב בהתחלה (חמצון חיזור, חומצות ובסיסים סטוכיומטריה) יהיה לך דיי קשה להשלים.

וזה מה שקורה איתי עכשיו :'(. אני מתחיל לחרוש על הכל מהתחלה כדי להקטין את הפער שלי.

תבקש אולי ממישהו מהכיתה שלך שיסביר לך, או תוכל לקחת מורה פרטי לשניים שלוש שעורים ותבין את החומר. בקשר לביולוגיה אל תדאג

זה המקצוע הכי קל שיש. (חוץ מאנגלית אולי)

אני יודע שבאתר של מכון וויצמן יש כליני עזרים אבל אני לא חשוב שהם במטרה ללמד הכל מהתחלה אלא לתרגול והעשרה.

פורסם
  • מחבר

The_overclocker

תודה על התגובה המהירה.

אני חייב לציין שאנחנו נימצאים במצב דומה מאד!

גם אני לא הייתי קשוב בהתחלת השנה (גם ביגלל המקצועות שבהם אני עושה בגרות מוקדמת) ועכדיו אני צריך להשלים הכל

ובקשר לאנגלית, גם בישבילי זהו המקצוע הקל ביותר :xyxthumbs:

*ביולוגיה יותר מסובך.. אבל החומר נחמד.

אם מישהו אחר מכיר אתרים שקשורים למה שציינתי לעיל, בבקשה שתפו אותי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים