פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm תכניסו את המשפטים הבאים והיא תעשה מה שתגידו לה.. הנה מה שמצאתי עד כה: light saber kiss me kiss a girl jiggy ass show me your tits beer pour me a beer bath lick make love siesta strip head rob zombie Pillow Fight tap dance lap dance push ups do jumping jacks be sexy make me look man banana macarena call me box yoga hair laugh dance on the bar spread sing tickle karate robot spin fire hand stand think hoolahoop surf riverdance tongue cowboy airguitar sunshine bow lollipop gun angry flex bend over write me hummer אם תמצאו עוד, אתם מוזמנים לחלוק..
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים מחבר עוד לא מצאתם שום דבר חדש.. star wars = light saber kiss my balls = man show = ass strip, fire ו-spread היה כבר ברשימה שלי..
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים עוד לא מצאתם שום דבר חדש.. star wars = light saber kiss my balls = man show = ass strip, fire ו-spread היה כבר ברשימה שלי.. מי קורא את הרשימה שלך ונראה לך שאין לנו חיים שנשב כל היום ונחפש מילים חדשות לאוסף? עם רשימה כמו שכתבת, זה יכול להגיד עליך משהו? ;D
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים מחבר מי קורא את הרשימה שלך ונראה לך שאין לנו חיים שנשב כל היום ונחפש מילים חדשות לאוסף? עם רשימה כמו שכתבת, זה יכול להגיד עליך משהו? מצאתי אותה באתר אחר, ולא אמרתי תחפשו מילים חדשות, אבל אם אתם במקרה מוצאים משהו שאין אז תגידו..
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים תנסוchangephone numberlay on barstretchcanmagichoolahoopleimekboxerticklekarateriverdancecowboymetalmagazinepitchercap throwsunshinebowmathsupermodellollipophummergun shootwaveangrymessagemuscleEnjoy
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים shoesדרך אגב היא נועלת נעל איכותית ביותר של NIKE מדגם SHOX העולה כ600 ש"ח בארץ.ואל תשאלו אותי איך אני יודע, זה מה שקורה שעובדים 5 חודשים בחנות נעליים - ג'ינס ספורט.כשאני רואה מישהי שווה הדבר הראשון שאני שם לב אליו זה איזה נעל היא לובשת, איזה חברה, איזה דגם, האם יש לנו אותה בחנות ואז ישר אני נזכר איפה היא נמצאת אצלנו במחסן בדיוק.עריכה- תנסו את shirt.
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים הנאה צרופה! אבל למה לכל הרוחות היא לא יודעת מה זה וודקה? או מזה גינס? על ווינשטפאן כבר לא שאלתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.