עבור לתוכן

עד כמה אפשר לשגע חנות מחשבים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כמה אפשר ונימוסי לשגע חנות.

זה סיפור קצת ארוך אז תעקבו טוב!

לפני איזה חצי שנה הזמנתי מאתר מסוים קטודה כחולה של טרמלטק בשמונים שקל, לפני חודשיים היא נישברה לי באשמתי אז חפשתי באותו האתר קטודה כחולה נוספת, ומצאתי 2 קטודות של קולר מאסטר שבאים בחבילה אחת ב120 שקל אז הזמנתי אותם.

הקטודות הגיעו אחרי שבוע בערך ונורא שמחתי שהתקנתי אותם אבל מה, איך שהדלקתי את המחשב נישרף לי האדפטר של הקדוטות!!! ממש עלה באש!!! וגם הצבע בכלל לא היה כחול למרות שהיה רשום על האריזה שלו שהוא כחול, הוא היה תכלת בהיר כזה!! וזה בכלל לא הצבע שרציתי!! אז הלכתי אליהם ואמרתי להם מה קרה והם אמרו שהם בד"כ לא שולחים דברים קטנים כאלה לבדיקה בכלל אבל הם ישלחו בכל זאת. אחרי כמה זמן הזמנתי את אותה הקטודה של טרמלטק ששברתי כי רציתי את הצבע הכחול שהיה לי והיא הגיעה אחרי שבוע אליהם, והקטודה ששלחתי לתיקון חזרה אחרי חודשיים בכלל ואמרו לי שזה יקח מקסימום שלוש שבועות אבל לא חשוב...

אחרי כל החודשיים האלה כבר קיבלתי בחזרה קטודות חדשות של קולר מאסטר במקום מתוקנות, ועם זה גם את הקטודה של טרמלטק, ועכשיו כשחבירתי את הקטודה הכחולה של טרמלטק בכלל ראיתי שהיא בצבע תכלת!!!!!!!!! :s07:

נו ומה אני יעשה עכשיו?! יתקשר אליהם שוב פעם ויגיד להם שהקטודה היא בצבע תכלת למרות שמסומן כחול!? זה לא ממש יפה לדעתי אבל מה יש לי לעשות?! הם יצעקו עלי או שלא ירצו לתת לי שירות יותר :-[ מה אני עושה?! אולי יש איזו דרך להפוך את הקטודה של טרמלטק לכחול ולא תכלת?!?! :pissed:

פורסם

הם פישלו הם צריכים לסדר

עד שהכל לא יהיה בדיוק כמו שביקשת אלא טעויות אתה יכול לחזור אליהם!

פורסם

אל תתביש אחי!!

מה קרה זה אשמתם לא אתה!

אני קניתי פעם מחבר מולקס שהוא לא עבד טוב חזרתי רליהם איזה 5 פעמים משהם הביאו לי זה לא הי טוב!

עד שקיבלתי את הטוב!

אז אחי קיצקץ לך אליהם אל תתביש (ותלך עם בטחון) ואל תפחד לענות להם!

פורסם
  • מחבר

כן? ניראה לכם ככה? ואם הם יגידו לי "פסדר פסדר..." ואז ימרחו אותי עם זה איזה חודשיים שלוש בדומה למה שהם עשו לי הקטודות של קולר מאסטר אז מה אני יעשה? להתחיל לשגע להם ת'מח???

בוא'נה! בעצם כוס אמא שלהם!! שילמתי על זה כסף!! אבל עשיתי טעות שלא התקשרתי אליהם כבר ביום למחרת :kopfpatsch:

פורסם

תגיד להם שאם לא יתנו לך את מה שאתה מבקש אתה תלך לתבוע אותם חחחחחחח

פורסם

אחי,

כנס באמא שלהם ואל תיתן להם למרוח אותך!!!

עד שלא תקבל את מה שאתה רוצה תתעלק עליהם ותמצוץ להם תדם....

הזמנת משהו ואתה צריך לקבל אותו!!!

פורסם

עד שהם משתגעים :lol:

BTW

אפשר לגלגל סביב הקטודה שקף כחול.

פורסם

אתה לקוח משלם, שילמת מחיר מלא על המוצר זאת זכותך וחובתם לשרת אותך והמינימום שבמינימום זה לתת לך את המוצר שעליו שילמת

פורסם

אממ תיהי כמוני אל תיתבייש לבוא לשם ופשוט להתלונן

ואפילו שהם יראו לך את זה בחנות עצמה

אתה שילמת בעדה ואתה תקבל אותה כמו שצריך פשוט וקל

פורסם
  • מחבר

עד שהם משתגעים  :lol:

BTW

אפשר לגלגל סביב הקטודה שקף כחול.

חחחחחחחחחחחחחחח האלה בזיגזג באמת משוגעים עם כל ה"הערות" האלה שהם נותנים למוצרים

כן אבל זה לא יכהה את העוצמה של הקטודה?

הייתי הולך אליהם בעצמי אבל הבעיה היא שהם ברמת גן ואני בכלל מפ"ת ואני עובד 12 שעות ביום (!!!) ואין לי איך לצאת וזה נורא מעצבן לישלוח מונית כל פעם בשישים שקל!!! טוב נו אני כבר יתקשר אליהם יום ראשון וניראה מה יהיה... תודה על התמיכה חבר'ה!!! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים