עבור לתוכן

כדאי לקנות צ'יפ לXBOX?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות למשל?

וההתקנה אני רואה זה עם מלחם ויש 2 בעיות:

א) אין לי מלחם

ב) אני לא יודע להלחים ולא רוצה להתעסק עם זה אם זה מסובך למרות שזה לא נראה כל כך

פורסם

גם אני חושב ככה, זה לא שפרצתי לתוך הלייב

יש לי חשבון לייב לשנה + 4חודשים חינם ממשחקים שקניתי בהרבה כסף ואני לא יכול להשיתמש בהם בגלל הצ'יפ!

אני מקווה שימצאו פיתרון לדבר הזה, כרגע הבנתי שאם יש לך את ההארדדיסק המקורי של האקס בוקס ואין עליו שום דבר "הוםברו" (תוכנות שלא מאושרות ע"י מייקרווספט) תוכל לשחק עם הצ'יפ כבוי

אין שום בעיה, יש לי חבר אמריקאי עם הרד-דיסק שהוחלף/שונה, מיליון תוכנות, CD-ROM נוסף והוא משחק HALO2 מקורי על לייב, הוא פשוט מכבה את הצ'יפ אז כל עניין הקישקוש פה על באן אם הרד שונה/הוחלף זה שטויות :kopfpatsch:

בנוגע להתקנת צ'יפ, לך לחנות שתעשה את זה עבורך, גם יהיה מקצועי וגם תהיה אחריות אם זה לא עובד בטווח הקצר

רק תוודא שאתה הולך למישהו אמין ולא עושה את זה אצל חפר כמו שיש התחנה מרכזית או בשוק הכרמל :pissed:

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותהנה, בקרוב גם אני עושה את זה, בינתיים ה-BOX מסתכל עליי ומחכה לשינוי שלו :silly:

פורסם

בטח ששווה לך להוסיף ציפ.!

זה פותח לך מלא אפשרויות. כמו נגן של כל הפורמטים האפשריים שיש.. אתה תוכל לגבות משחק על ההרד דיסק.. זה אומר שלא תצטרך להכניס דיסקים לכונן יותר. באתר שהביאו לך למעלה יש מלא דברים שאפשר לעשות עם הXbox.

רק תן למישהו מקצועי לעשות כי מדובר בהלחמות שחובה להיות די עם ניסיון בהלחמה לבצע אותם.

פורסם

אין שום בעיה, יש לי חבר אמריקאי עם הרד-דיסק שהוחלף/שונה, מיליון תוכנות, CD-ROM נוסף והוא משחק HALO2 מקורי על לייב, הוא פשוט מכבה את הצ'יפ אז כל עניין הקישקוש פה על באן אם הרד שונה/הוחלף זה שטויות :kopfpatsch:

בנוגע להתקנת צ'יפ, לך לחנות שתעשה את זה עבורך, גם יהיה מקצועי וגם תהיה אחריות אם זה לא עובד בטווח הקצר

רק תוודא שאתה הולך למישהו אמין ולא עושה את זה אצל חפר כמו שיש התחנה מרכזית או בשוק הכרמל :pissed:

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותהנה, בקרוב גם אני עושה את זה, בינתיים ה-BOX מסתכל עליי ומחכה לשינוי שלו :silly:

תגיד לחבר שלך שיזהר, הם מתחילים באמת לעשות באן לפי ההארדדסיק ולא לפי הצ'יפ כמו פעם

More Information About New Xbox LIVE Ban System

>> Angerwound sent us new information about the new Xbox LIVE banning system.

Apparently Microsoft is now only banning the HDD-Key and not the Serial Number/Mac Address of the EEprom as before. This means that you do not need a whole new EEprom to get unbanned, but only a valid and non-banned HDD-Key.

ציטוט מhttp://xbox-scene.com/xbox1data/news-archive-14-11-2004.php

פורסם
  • מחבר

איזה חנות כבר תסכים להתקין לי צ'יפ שאני קונה באינטרנט? יש לי אפשרות לקנות מmushi.co.il צ'יפ כולל התקנה ב500 שקל (צ'יפ אלאדין), זה שווה?

בטח ששווה לך להוסיף ציפ.!

זה פותח לך מלא אפשרויות. כמו נגן של כל הפורמטים האפשריים שיש.. אתה תוכל לגבות משחק על ההרד דיסק.. זה אומר שלא תצטרך להכניס דיסקים לכונן יותר. באתר שהביאו לך למעלה יש מלא דברים שאפשר לעשות עם הXbox.

רק תן למישהו מקצועי לעשות כי מדובר בהלחמות שחובה להיות די עם ניסיון בהלחמה לבצע אותם.

בקשר לגיבוי משחקים על ההארד דיסק- זה לא תופס הרבה מקום? הרי יש רק 8 ג'יגה וכל דיוידי לוקח הרבה...

ואני לא מכיר אף מישהו מקצועי שיוכל להתקין לי, אני יכול לקנות מMUSHI.CO.IL כמו שאמרתי ב500 שקל אבל אז זה צ'יפ אלאדין שכמה פה אמרו שלא טוב.

פורסם

בקשר לגיבוי משחקים על ההארד דיסק- זה לא תופס הרבה מקום? הרי יש רק 8 ג'יגה וכל דיוידי לוקח הרבה...

ואני לא מכיר אף מישהו מקצועי שיוכל להתקין לי, אני יכול לקנות מMUSHI.CO.IL כמו שאמרתי ב500 שקל אבל אז זה צ'יפ אלאדין שכמה פה אמרו שלא טוב.

בנוגע להרד-דיסק, הוא ניתן להחלפה לגודל של עד 120 ג'יגה ויש שאומרים יותר אם אתה עושה עידכון ביוס(אני כרגע מברר כי או שאני שם 120 או 160 ג'יגה), יש הרבה אתרים שמסבירים על זה אבל שוב, כדאי שמישהו מומחה יעשה את זה

ראה מידע נוסף בפרטי

פורסם

אפשר עד 320 עכשיו אני חושב (200+ בטוח), פשוט צריך ביוס שתומך בLBA48

פורסם
  • מחבר

ואיזה יתרונות ההארד דיסק מביא לי (חוץ מהמאות שקלים שצריך לבזבז וזה לא בדיוק יתרון)

חוץ מזה, לא עניתם לי- עדיף לשלם 500 שקל ולקבל אלאדין או להזמין מהאינטרנט בלא יודע כמה ואז אני יצטרך להסתכן בהתקנה עצמית בלי מיומנות כי אני לא מכיר מישהו שיכול לעשות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים