פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים אם יש לך צורב DVD זה ישתלם לך. לחבר של יש X-BOX עם צ'יפ כבר צרב 36 משחקים עם הצורב DVD שלו.
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים מחבר אם יש לך צורב DVD זה ישתלם לך. לחבר של יש X-BOX עם צ'יפ כבר צרב 36 משחקים עם הצורב DVD שלו.זהו שאין לי אבל אני יכול לדאוג למשחקים אני חושב... איזה צ'יפ יש לחבר שלך?
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים זה חוקי כל עוד אתה משתמש בו במטרות חוקיות כל עוד מיקרוסופט לא יודעים למה משמש הציפ אז הכל בסדר... וגם ככה זה מבטל את האחריות....אבל זה לא סיכון כזה רציני.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מחבר זה חוקי כל עוד אתה משתמש בו במטרות חוקיות כל עוד מיקרוסופט לא יודעים למה משמש הציפ אז הכל בסדר... וגם ככה זה מבטל את האחריות....אבל זה לא סיכון כזה רציני. אז כדאי בעצם?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים זהו שאין לי אבל אני יכול לדאוג למשחקים אני חושב... איזה צ'יפ יש לחבר שלך? אלאדין
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אפשר להשתמש ב LIVE , אתה מחבר את הצ'פ עם מתג להפעלה ידנית ואז כאשר אתה מתחבר לליב מנתק אותו ואז מדליק שוב כאשר אתה מחובר כבר
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים זה היה נכון פעם... מיקרוסופט עצבניים עכשיוהם בודקים דברים אחרים כמו ההארדדיסקעוד לא ברור לגמרי ע"פ מה הם נותנים באן מהלייב
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים זה כל כך שטויות כל החרא הזה , אתה קונה את המוצר במיטב כספך ואתה לא יכול לעשות בו מה שאתה רוצה .?זה טיפשי ביותר .
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים גם אני חושב ככה, זה לא שפרצתי לתוך הלייביש לי חשבון לייב לשנה + 4חודשים חינם ממשחקים שקניתי בהרבה כסף ואני לא יכול להשיתמש בהם בגלל הצ'יפ!אני מקווה שימצאו פיתרון לדבר הזה, כרגע הבנתי שאם יש לך את ההארדדיסק המקורי של האקס בוקס ואין עליו שום דבר "הוםברו" (תוכנות שלא מאושרות ע"י מייקרווספט) תוכל לשחק עם הצ'יפ כבוי
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים האמת היא שכדאי בעיקר בגלל האפשרות להפוך את ה-XBOX למולטיזון ולהתקין עליו אפילו לינוקס! לעומת זאת, אל תקנה את הצ'יפ הזה שהוא די בינוני. תנסה להשיג צ'יפ דור רביעי כמו ברשימה שבאתר: http://www.xbox-scene.com/modchips4_table.htm
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר ומה הרווח של התקנת לינוקס? אני לא חושב שאני ישתמש בעוד פונקציות חוץ מקריאת משחקים צרובים. חוץ מזה, איך אני מתקין את הצ'יפ?
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים זה די פושט יש מלא מדריכים באתר שהוזכר קודםוהיתרון הגדול של האקס בוקס הוא הרצת תוכנות שהם לא משחקים, הוא HTPC מושלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.