עבור לתוכן

עיבוד החוגר יום לפני השיחרור

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי.

וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי.

אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי.

אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת.

אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום.

מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור?

ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?

פורסם

בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

פורסם
  • מחבר

למה בדיוק?

חצוף צעיר, אתה עשית צבא בכלל?

עם אין לך תשובה תשב בשקט.

פורסם

מילא עוד השתחררת מהצבא... מילא....

אבל אחרי שכבר השתחחרת אתה מחפש ליסוע חינם בתחבורה ציבורית על חשבון הצבא?!?

וגם לשקר למשטרה ולצבא בשביל זה?!

אני נאלץ להסכים עם המגיב שלפני...

בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

עריכה:

וזה בכלל בלי להתייחס לכל השגיאות כתיב שלך..

פורסם

רגע למה לא... צריך לנצל אותם עד הסןף!

ניצלו אותו כמעט שלוש שנים...

מי שלא עשה צבא עדיין בבקשה שלא יתערב...

נותשובה לשאלתך... .

ניראה לי בכל זאת יעשו לך משפט שם בבקום... זה כשיש סיבה כזאתי מהמשטרה וכל זה...

אבל בלי סיבה זה על המקום שבוע כלא או שמהוא כזה... כאני הישתחררתי היה כתוב בענק איזו מודעה כזאתי על איבוד חוגר וכאלה..

לא מומלץ בכל מיקרה!

פורסם

שלום לך,

אם נשאר לך עוד 4 חודש לשיחרור אז אתה באמת מפגר למה להכניס לך כתם בחיים בשביל 4 חודשים? מילא תגיד שנתיים ושמונה אבל 4 חודשים? עשית טעות גדולה.

בתור חבר של מש"ק בבקו"ם מדור שיחרורים אז אני אומר לך שהם תתפלא מכניסים לכלא אנשים על זה כי למרות מה שניראה לך הם לא מפגרים הם יודעים בדיוק למה אנשים עושים את זה.

אז אל תנסה להתעסק איתם. אם אתה רוצה עוד חוגר היית צריך לחשוב על זה קודם

פורסם

יעשו לך משפט, ותצא זכאי... זה תהליך שיגרתי שחייבים לעשות (עוד דוגמא לחוכמת הצבא). אם תצא אשם אז זה או כנס כספי של עד 50 ש"ח או על תנאי... לגבי תעודת הלוחם... אני לא יודע מה יעשו לך על זה, אבל על זה אני חושב שתצתרך לשלם...

פורסם

ככה למי שלוא יודע עיבוד תעודת חוגר יום לפני השחרור תזכה אותך במשפט ובכנס שיכול לעלות על 1000 ש"ח כן כן לא בדיחה.

בדוק!!!

כדאי לך למצוא אותו או שאתה בצרות גדולות. עגב רק אם התעדות לוחם את לא יכול למסוע על אזרחי חייב גם חוגר (משווים הנהגים בין שתי התעדות).

עגב איפה שירטטתה?

שחרור נעים.

פורסם

ככה למי שלוא יודע עיבוד תעודת חוגר יום לפני השחרור תזכה אותך במשפט ובכנס שיכול לעלות על 1000 ש"ח כן כן לא בדיחה.

בדוק!!!

כדאי לך למצוא אותו או שאתה בצרות גדולות. עגב רק אם התעדות לוחם את לא יכול למסוע על אזרחי חייב גם חוגר (משווים הנהגים בין שתי התעדות).

עגב איפה שירטטתה?

שחרור נעים.

קראת את ההודעה הראשונה שלו בת'ראד?

בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי.

וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי.

אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי.

אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת.

אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום.

מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור?

ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?

פורסם

הייי , אז ככה... "עונש" על איבוד חוגר זה משפט ובמשפט אתה מקבל קנס של 100 שקל.

תגיד להם תקשיבו אני מה זה מצטער אני חיפשתי אותו כל הבוקר והכל אני לא יודע איפה הוא...עם אתם רוצים אני ינסה למצוא אותו ולהתקשר ולהודיע..."

או משהו כזה... אבל כנראה לא ממש יהיה להם איכפת ויתנו לך את הקנס של ה 100 שקל.

אני כל כך מצטער שלא עשיתי את זה כשהשתחררתי

אמרתי וואייי 100 שקל (ואני עוד קיבלתי קנס של 50 על נפדקות של יום :) )

אז לא עשיתי את זה כמו איזה דפוק :\

פורסם

לא חייב... לחבר שלי גנבו פעם באמת את הארנק, האידיוט הודיע למשטרה אחרי איזה שבוע, ובמישפט לא קיבל כלום... רק על תנאי. והוא עתודאי, ככה שאין מצב שיתפסו אותו על משהו ;D. ואם היו יודעים כמה הוא מעשן ::)

פורסם
  • מחבר

שלום לך,

אם נשאר לך עוד 4 חודש לשיחרור אז אתה באמת מפגר למה להכניס לך כתם בחיים בשביל 4 חודשים? מילא תגיד שנתיים ושמונה אבל 4 חודשים? עשית טעות גדולה.

בתור חבר של מש"ק בבקו"ם מדור שיחרורים אז אני אומר לך שהם תתפלא מכניסים לכלא אנשים על זה כי למרות מה שניראה לך הם לא מפגרים הם יודעים בדיוק למה אנשים עושים את זה.

אז אל תנסה להתעסק איתם. אם אתה רוצה עוד חוגר היית צריך לחשוב על זה קודם

תאמין לי ריסנתי את עצמי לא להשתמש במילים מלוכלכות כתגובה להודעה מטומטמת שלך.

דבר ראשון תאמין לי שהייתה לי סיבה מוצדקת לצאת עכשיו ולא לגמור את השירות עוד 4 חודשים, נתחיל בזה שאני כבר חצי שנה בגימלים בתוצאה מפציעה בפעילות מבצעית, ובסופה הפציעה שעדיין לא החלימה, ואני עדיין בטיפולים רפואיים, ופסיכולוגים כתוצאה מהפציעה המחורבנת הזאת.

נתחיל מזה שאני מוכר על ידי הצבא כהלום קרב, וכנכה צהל, התביעה כבר הוגשה והתקבלה, וגובה הפיצועים ואחוזי הנכות עדיין לא נקבעו, אבל אני כרגע מתופל במשרד הביטחון באגף השיקום.

ואני לא מבין אין צ'ינג כמוך שעדיין לא עשה צבע, ולא לבש בכלל את בגדי הזית בכלל יכול לתת ביקרות בלי בכלל לדעת את הנושא, והמקרה שלי.

בכלל הפורום הזה נותה לשפוט אנשים שיוצאים על 21 בלי בכלל לדעת מה הסיבה (ראו מקרה מה שמה, שחכתי את השם).

מנהלים תעשו טובה לענושות ותסגרו את התרד, כי הוא גולש מהנושא, במיוחד שכל העונים (רובם) בכלל לא עשו צבא.

פורסם

הייי , אז ככה... "עונש" על איבוד חוגר זה משפט ובמשפט אתה מקבל קנס של 100 שקל.

תגיד להם תקשיבו אני מה זה מצטער אני חיפשתי אותו כל הבוקר והכל אני לא יודע איפה הוא...עם אתם רוצים אני ינסה למצוא אותו ולהתקשר ולהודיע..."

או משהו כזה... אבל כנראה לא ממש יהיה להם איכפת ויתנו לך את הקנס של ה 100 שקל.

אני כל כך מצטער שלא עשיתי את זה כשהשתחררתי

אמרתי וואייי 100 שקל  (ואני עוד קיבלתי קנס של 50 על נפדקות של יום :) )

אז לא עשיתי את זה כמו איזה דפוק :\

לידעתך במפשט לפני שחרור (מת"ש) מה שידידנו הולך לעבור מחר. המחיר יכול להקבע עד גובה סכום של 3 משכורות אחרונות.

פורסם

גג 100 שקל , זה על "איבוד" חוגר.

ואחרי מה שהוא סיפר לא נראה לי הם יתעסקו איתו יותר מידיי.

פורסם

למה בדיוק?

חצוף צעיר, אתה עשית צבא בכלל?

עם אין לך תשובה תשב בשקט.

לא רק שקבלתי שחרור על פרופיל 21, אני גם מתנדב.

בניגוד אליך, יש לי קצת ערכים ואכפת לי מהמקום שבו אני חי.

חצוף צעיר אתה תקרא למי שחינך אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים