פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים אני מדבר על הצמיד הצהוב שכל הכנסותיו הולכות לחקר הסרטןהנה לינק לאתר הרשמי:http://www.laf-store.org/lf-wb-1001-10.htmlאני מחפש מקום בארץ שאוכל לקנות אותו תודה
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מחבר רציני אתה לא יודע?הוא חלה בסרטן והבריא ואז זכה 6 פעמים בטור דה פראנסוזה העמותה שלו הוציא צמיד כזה
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים חלה בכמה סוגי סרטנים, הבריא מכולם, וזכה אחרי זה 6 שנים ברציפות בטור דה פראנס. תבדוק את זה ב-ebay
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים אוופס... חשבתי ששאתה מתכוון לזה שנחת על הירח את ההוא על האופניים אני "מכיר". טועות בזיהוי
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים ???למה ???למה ??? לא מבין את זה לא מבין את כל אלא שמזמינים מחו"ל צמיד ואומרים הינה תרמתי לסרטן (איזה אגודה לחקר הסרטן) מה הבעיה לפתוח ספר טלפונים, לבחור אחת, רק אחת מתוך כל מיני אגודות לכל מה שתרצו ועוד כל מני דברים אחרים(אחת מהאגודות בארץ סרטן\אנשים מוכים חולים למיניהם ועוד) להרים להם טלפון לטרום דרך הטלפון או לברר לאן אפשר לגשת כדי לתרום אישית , ולסגור עיניין.. למה לתרום זכום זהום לאיזה אגודה בקצה השני של העולם כשיש לך כל כך הרבה דברים שאתה יכול לתרום להם כאן... לא מבין... :-X
פורסם 2004 בנובמבר 1721 שנים מחבר אחי אתה כועס על משהו שהוא בכלל לא האישו פה1אתה לא יודע אם אני (או כל אחד אחר פה) תורם וכמה !אז לפני שאתה צועק כמה שאתה נדיב......................................תחשובדבר שני התרומה היא בונוס אני רק רציתי את הצמיד אז תצעק על מישהו אחר שלא מאמין לך שאתה מתריםלהתרים צריך לבוא מהלב,בשקט, בשביל אחריםלא בשביל שתגיד היי תרמתי מה אתה לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.