פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר 25 לחודשבברבי.http://www.metalist.co.il/images/actions/2004-11-25-DarkFuneral-Color-Flyer-FrontM.jpg
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר אני גם עדין לא בטוח רק בגלל החימום המסריח :\ לא מספיק הלהקה הזאת לא משהו , כאילו הם סבבה אבל לא מיי פייבוריט , ועוד 90(מכירה מוקדמת) שקל וחימום מסריח :\ teach children to worship satan!!! satan my master! fogo :ylsuper:
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים true,they are'nt the best,but still they're good. besides,i m just a little 15 year old metalist :lol:
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר :lol: כדי לך לדעתי ללכת... תוכל להתלהב שהיית בהופעה של להקת בלאק בין הראשונות והגדולות אני קצת יותר מבוגר לי כבר חשוב גם האיכות של ההופעות... ואני לא סובל את winterhorde ו גם על ארמילוס לא מת ... ודרק הם בסדר אבל הייתי מעדיף הרבה להקות אחרות במקומם .
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים איללליייייי, שוודיות!... תגיד, כמה עולה כניסה ומי מחמם ואם יש שתיה חינם או שאצתרך להצתופף עם כמה פריקים עם שיער שמנוני על בקבוק וודקה?
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר חימום מסריח ולא קשור winterhorde ו armolies או whatever... כניסה 90 שקל (מוקדמת) שם זה 100 או 110 . אמממ מה עוד שתיה לא יודע... לא נראה לי חינם ... תיהי צמאה ניפגש נקנה בקבוק וודקא ב 15 שקל ונתשכר :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.